Ioan Nasleu, demis de la conducerea Piețe SA

Ioan Nasleu, demis de la conducerea Piețe SA

3
DISTRIBUIȚI

Consiliu de Administrație al Piețe SA a convocat, astăzi, la ora 10,00, în plin scandal al războiului dintre primarul Dominic Fritz și directorul general Ioan Nasleu și pe fondul dezvăluirilor din ultimele zile făcute de PRESSALERT.ro despre abuzurile comise de cel care chefuia cu interlopii din gruparea lui Lucian Boncu.

Pe ordinea de zi se află analizarea cauzelor care au dus la producerea incendiului din Piața 700 și luarea unei decizii legate de măsurile stabilite în urma incidentului de către ISU Banat, analiza raportului de monitorizare a performanțelor consiliului de administrație, analiza privind lipsurile descoperite în urma inventarului și informare privind situația financiară a societății la 31 ianuarie 2021 și diverse.


Consiliul de administrație de la Piețe SA este condus de liberalul Dan Sarmeș, din CA făcând parte și Victor Ștefan, fostul director general, Narcis Bobic, Mihaela Calescu, Luminița Napău și Flaviu Iepan.

Ieri, în cadrul unei conferințe de presă, Ioan Nasleu a cerut consiliului de administrație ”să mă demită ei, să plec cu fruntea sus, nu să mă demită AGA, să fie puși într-o situație penibilă. Fac un apel imperios necesar să mă demită CA actual nu ca Dominic Samuel Fritz să aibă o satisfacție și să demită acești oameni care au muncit pentru Piețe”.

UPDATE În urma discuțiilor purtate în cadrul consiliului de administrație, s-a votat cu majoritate „pentru” demiterea lui Ioan Nasleu de la conducerea Piețe SA. Fostul consilier personal al lui Robu s-a abținut de la vot.

În decizia consiliului de administrație se menționează că revocarea lui Ioan Nasleu din funcția de director general al societății a fost hotărâtă „ca urmare a constatării unor motive temeinice”.

Într-o viitoare ședință, cel mai probabil vineri, va fi stabilit și directorul interimar.

3 COMENTARII

  1. Ai și cerințe ! HOT infect și trădător alcoolist ! O tot d- ai cu onoarea ??? Ce onoare are un HOT ?? Un alcoolist ?? Un tip care mereu s- a luat de femeile apropiaților lui ??!! Care mereu a poftit la ce are ,,fratii’’ lui !! O sa te îneci in alcool și o sa te prăpădești nu in anonimat… in Rușine !!! Karma …știi vb aia ce dorești altuia , cum vorbești de alții și cum ii judeci … asta Primești ! Odihna ușoară !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.