Cruzime omenească: percheziții la persoane suspectate că foloseau animale pentru dresajul sau...

Cruzime omenească: percheziții la persoane suspectate că foloseau animale pentru dresajul sau pentru controlul agresivității câinilor

0
DISTRIBUIȚI

Se fac verificări de amploare în localitățile arădene Năbad și Pilu, unde există informații că opt persoane ar folosi animale vii pentru dresajul câinilor sau pentru a le controla agresivitatea.


Opt trofee de căprior, dar și 12 exemplare de câini din rasa „ogar” au fost ridicate dumini

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu cei ai Poliției Oraș Chișineu-Criș, Secția 3 Rurală, Serviciul Criminalistic, cu sprijinul luptătorilor SAS au percheziționat, duminică, 10 locuințe din localitățile Nădab și Pilu.

Opt persoane sunt bănuite de braconaj cinegetic și folosirea animalelor vii pentru dresajul animalelor sau pentru a le controla agresivitatea.

Potrivit Poliției din Arad, au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor opt trofee de căprior, 12 exemplare canine din rasa „ogar” și trei proiectoare, toate de pe raza localității Nădab.

Câinii au fost lăsați în custodia Gospodăriei Comunale Arad.

Cercetările în acest caz se fac sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.