Prezența trupelor speciale ale Jandarmeriei în sala de judecată, o problemă pentru...

Prezența trupelor speciale ale Jandarmeriei în sala de judecată, o problemă pentru avocatul liderului interlop Lucian Boncu. Ce vrea să afle

2
DISTRIBUIȚI

Prezența trupelor speciale ale Jandarmeriei în sălile de judecată la procesele grupării conduse de liderul interlop Lucian Boncu a devenit o problemă pentru avocatul acestuia. Vă reamintim că Boncu este trimis în judecată în dosarul traficului de cocaină și în cel al sechestrării unui bucureștean în clubul Champion’s din Timișoara împreună cu mai mulți membrii ai grupării sale, primul dosar începând să se judece la Tribunalul Timiș în iunie 2020, iar celălalt în noiembrie 2020. La fiecare termen, pe holurile instanței și în sala de judecată este prezentă o echipă de intervenție a Jandarmeriei pentru asigurarea ordinii.


La primele termene din dosarul traficului de droguri, cum Radu Novac, zis ”Jack” era surescitat și vocifera, un jandarm a stat în permanență în apropierea sa. Și la alte termene din acest proces, instanța le-a cerut inculpaților să păstreze ordinea în sală, amenințând că-i va evacua.

Avocatul Mihai Pașca prin societatea de avocatură din care face parte, în numele inculpaților Lucian Boncu și Paul Ștefan, a trimis adrese către Inspectoratul Județean de Jandarmi Timiș și Tribunalul Timiș, în care solicită să i se comunice în ce temei la termenele de judecată din cele două procese participă participă efective ale trupelor speciale ale Jandarmeriei, cine ”a făcut solicitarea de participare a acestora și dacă a fost menționat sau nu un risc special cu privire la magistrații cauzelor sau cu privire la alte persoane ce participă la procedurile judiciare”. Apărătorul celor doi a declarat pentru PRESSALERT.ro că ”curiozitatea este a mea, nu a domnului Boncu. Vreau să știu cine cheamă trupele speciale ale Jandarmeriei că nu este un lucru obișnuit să vină băieții cu cagule. Dacă îi cheamă judecătorul cauzei atunci avem o problemă pentru că înseamnă că avem un judecător care se teme. Dacă este o problemă pentru propria protecție și se teme, ar trebui să nu judece”.

Dosarul traficului de cocaină este aproape de final, după ce a fost amânat de patru ori consecutiv și nu s-a putut dezbate fondul cauzei.

 

2 COMENTARII

  1. Sunt mulți care ar scrie, care ar comenta despre obezul din Giroc dar nu au curaj, încă. Sper sa îl ascundă minim 10 ani și între-timp sa îi mai găsească câteva dosare. Și lui și la toți încordații din anturajul lui, în special din Giroc. Odata unul nu o sa fie mulțumit cu șpaga ce o primește și atunci am sa aflam mai multe.

  2. Daca tot s-a scris articolul acesta , de ce nu s-a scris si despre faptul nu poarta masca de protectie ???Copiii sunt obligati sa stea cu masca la scoala 8 ore pe zi si el apare in fata camerelor fara masca de protectie impotriva Covid 19!!!!!! De ce domnii politisti si cei de la trupele speciale au permis una ca asta???In spatele lui domnul îmbracat in rosu are masca de protectie dar el nu si RÂDE .Orasul Timisoara este in zona rosie si trupele speciale aduc o persoana cercetata pentru trafic de droguri la audieri Bravo TRUPELE SPECIALE ,PROCUROR SI POLITISTI CARE AU PARTICIPAT IN ACEA ZI LA ANCHETA .Sper sa va traga cineva la raspundere pentru acest lucru.!!!!✌

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.