Deși sunt extenuați, șapte medici rezidenți de la Spitalul Județean din Timișoara...

Deși sunt extenuați, șapte medici rezidenți de la Spitalul Județean din Timișoara fac voluntariat și merg în județ pentru campania de vaccinare

0
DISTRIBUIȚI

În sprijinul procesului de vaccinare împotriva infecției cu virusul SARS-CoV-2, în centrele rezidențiale din județul Timiș, au venit șapte medici rezidenți în specialitatea ATI, sub coordonarea conf. univ. dr. Ovidiu Bedreag, din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” din Timișoara.

De joi, aceștia au constituit două echipe mobile de vaccinare care se deplasează în centrele din județ. Medicii fac parte din Asociația Pentru ATI „A. Mogoseanu”, condusă de prof. univ. dr. Dorel Săndesc.

Acțiunea a debutat în cadrul centrelor rezidențiale din localitățile Periam și Lugoj, iar vineri a continuat în cele trei locații ale Centrului de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Lugoj.

„Suntem onorați și salutăm inițiativa lor, cu atât mai mult cu cât activitatea depusă până acum în cadrul Secției de Anestezie și Terapie Intensivă a presupus un volum foarte mare de muncă.


Apreciem efortul acestora și al tuturor cadrelor medicale implicate în procesul de vaccinare și apelăm totodată colegii care doresc să ni se alăture în această campanie de imunizare”, au transmis reprezentanții DSP Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.