Directorul de la Piețe SA confirmă dezvăluirile PRESSALERT.ro. Cu ce minciuni încearcă...

Directorul de la Piețe SA confirmă dezvăluirile PRESSALERT.ro. Cu ce minciuni încearcă să acopere realitatea

3
DISTRIBUIȚI

Directorul de la Piețe SA, Ioan Nasleu, a trimis un drept la replică după apariția dezvăluirilor făcute de PRESSALERT.ro că muncitori de la societatea municipalității au fost trimiși de acesta să lucreze la apartamentul secret din București. Cel devenit celebru pentru chefurile cu interlopii a susținut că ”în ceea ce privește acuzația că aș avea un apartament secret la București, menționez că acesta nu este al meu personal, ci este al unui prieten, pe firma unui alt prieten. Subliniez încă o dată că acel apartament nu este al meu. Va fi al meu dacă voi avea bani să plătesc rate pentru el”.

Deși nu este apartamentul său, conform propriilor declarații, în același document recunoaște că l-a trimis doar pe Marius Ștefoni la București să facă reparații.  Acesta a susținut că ”precizez că este adevărat, la rugămințile mele și în afară orelor de program, Marius Ștefoni Gheorghe a executat unele lucrări, atât în București, dar mai ales la casa mea din Obreja, totul contra cost, ba mai mult decât prețul pieței, în felul acesta îl ajutam să-și rotunjească venitul, domnul în cauză plângându-se tot timpul de lipsa banilor.


Repet, toate lucrările au fost efectuate în timpul liber, nu se afla în timpul serviciului. Nu aș fi acceptat așa ceva”. Nasleu minte pentru că zilele de 23,24, 25 iulie 2020, când angajații de la Piețe SA au fost în București, sunt zile lucrătoare.

Restul materialului este despre Marius Ștefoni, Ioan Nasleu lansând o serie de de acuzații la adresa acestuia ( inclusiv despre viața sa privată) și anunțând că este depusă plângere penală împotriva electricianului pentru abuz în serviciu, luare de mită și trafic de influență. Asta după ce a recunoscut că ” am decis să-l aduc la Timișoara și să-l angajez imediat, pentru că aveam nevoie de un bun meseriaș, de om de încredere, iar el avea mare nevoie de bani, fiind într-o situație disperată pentru aș întreține cei doi copii”. Deși acum susține că l-a dat afară pe fostul său om de încredere pentru că ar fi comis infracțiuni, actul semnat de Nasleu în 04 decembrie 2020 p se susținea că ” s-a  hotărât reorganizarea societății prin restrângerea activității” și că Ștefoni va rămâne fără loc de muncă.

”Concluzia e una destul de clară, am un „defect” de care nu voi putea scăpa niciodată: sunt om bun, prea bun cu cine nu trebuie”, susține Nasleu.

3 COMENTARII

 1. un oras intreg stie ce talhar infect si cocalar e personajul asta numit nasleu. nu ti-e un pic rusine de tine, ba, porc nenorocit? sau deja ai planul de fuga pregatit? vezi ca tu nu scapi fara puscarie, jigodie! puscarie, in cel mai fericit caz.

 2. Acum oare procurorii se vor autosesiza???????
  Sau poate nu se face justiție în România, doar pt uni care nu au fost pe la SRI????
  Acest personaj noi cetățeni vedem declarații de cătușe de 30 zile la prima strigare și după cel puțin 9 ani minim.
  Oare de ce doar noi cetățenii simpli suntem supuși răspunderii de bratul legii și cei care sunt oamenii fostului primar nu?????
  Aceasta să fie justiție în România???????

 3. Mare jegos acest shobolan,ia trimis pe sclavii aia doi sai aduca o tarfa de la bucale so arda si so trimita inapoi pe banii nostrii plus cotetz la bucale cotetz in florida vila in urseni sunt curios cum poate sa demonstreze de unde a acut bani da le cumpere k nu cred k are salar mai mare de 10-15 mi de lei pe luna dar si aia mi se pare mult la valoarea lui k nu face nimic carnatu in afara sa stra mort de beat la birou,ce nenorocit de om fara scrupule as vrea sai dea 10 ani la sapat santuri nu la jucat remi pe cambuza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.