Bogdan Nanu anunță desființarea a două posturi din conducerea Colterm în plin...

Bogdan Nanu anunță desființarea a două posturi din conducerea Colterm în plin scandal al condamnării sale penale

1
DISTRIBUIȚI

Directorul general al COLTERM, Bogdan Nanu, a anunțat, astăzi,  desființarea a două din cele 7 funcții de directori din cadrul companiei.


Este vorba despre reducerea funcțiilor de director de distribuție și director de producție. Aceste funcții sunt ocupate de Mihai Golu și Cristian Heredea.

„Am făcut o analiză temeinică a situației managementului COLTERM, care a permis acumularea unei datorii de 300 de milioane de lei și a închis ochii la contracte la limita legii, care au adus compania în pragul falimentului. Am ajuns la concluzia că trebuie să începem curățenia. Am comunicat deja acest lucru în interior, directorilor vizați și angajaților din conducere, și am provocat niște cutremure. Voi cere Consiliului de Administrație să aprobe restructurarea conducerii COLTERM și am încredere că membrii CA pun pe primul plan revenirea economică a companiei”, a declarat Bogdan Nanu, directorul general Colterm. Anunțul vine în contextul în care presa a dezvăluit că Nanu a fost condamnat penal pentru infracțiuni economice.

 

1 COMENTARIU

  1. Imi pare rau dar trebuie să vă reamintesc faptul că ati fost susținătorii înfocați a lui Friț , împroscând cu noroi pe Robu și pe oamenii lui deși erau cu mult mai deștepți , corecți și loiali decât armata de repetenți și penali a lui Friț . Macar bine că ați reuși să vă reveniți și sper ca în continuare să ne aratați realitatea corecta , nu distorsionată de interese .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.