Dominic Fritz despre atacurile lansate aproape zilnic de Nicolae Robu: „Eu sunt...

Dominic Fritz despre atacurile lansate aproape zilnic de Nicolae Robu: „Eu sunt primar legitim și așa rămâne”

4
DISTRIBUIȚI

Dominic Fritz i-a răspuns, miercuri, fostului primar Nicolae Robu. De câteva săptămâni, fostul edil îl atacă pe Fritz aproape zilnic cu diverse postări pe pagina sa de Facebook. Recent, Robu l-a acuzat pe Fritz că ar avea probleme legate de stabilirea domiciliului și astfel ar fi ilegal primar, iar din acest motiv și-a delegat semnătura spre alte persoane.

„Nici nu știu ce să zic de absurditățile care umplu Facebook de la Robu.


Înțeleg că e un pic plictisit. Nu vreau acum să joc jocul lui. A trimis oamenii lui să mă atace în instanță, a pierdut și la recurs, și când era vorba de neconstituționalitate, povestea asta e închisă. Eu sunt primarul legitim al Timișoarei și așa rămâne. Nici nu știu ce e cu documentele, nici nu știu ce să zic, de la un primar care și el când a fost primar și-a delegat semnătura. Exact asta e prevăzut în lege, să-i delegi semnătura la city-manager, pentru ordonator de credite, asta se întâmplă în peste 90% din municipii în România, de aia îl plătesc, ca să nu mai semneze primarul toate facturile și să mă ocup de probleme mai importante. E ca și cum îi reproșez unui arhitect că lucrează cu un inginer, de ce nu se duce el pe șantier, rolurile sunt diferite, să nu credeți că Robu a semnat el totul, a delegat la viceprimari. Oricine îmi reproșează ceva pe linia asta nu poate fi luat în serios. Cred că ne-am lămurit cu toții cine poate fi luat în seamă în aceste certuri infantile și cine nu”, a declarat, astăzi, primarul Timișoarei, Dominic Fritz.

4 COMENTARII

    • A fost investit la sfarsitul lui octombrie. Deci a fost primar in noiembrie, decembrie, ianuarie si jumatate din februarie… Hai sa invatam sa numaram, inainte sa ii numim pe altii incapabili. 🙂

  1. Las ca a fost boul solemn capabil 8 ani de zile. Nu il suspecteaza nimeni pe Frtz ca e capabil, dar sa repari in juma de an ce a stricat ultracapabilul in 8 ani cam greu.

  2. Dl.Robu nu e primul sau ultimul care „sapa pe la spate”. Istoria ne da multe exemple.
    Daca-si facea treaba corect, nu promova beizadele analfabete prin trafic de i. pe la anumite institutii si ministere.
    Daca si actualul primar nu invata, atunci va dau dreptate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.