Dovada minciunii lui Nasleu în cazul apartamentului secret din București

Dovada minciunii lui Nasleu în cazul apartamentului secret din București

3
DISTRIBUIȚI

După ce PRESSALERT.ro a dezvăluit ingineria financiară prin care Ioan Nasleu, directorul general de la Piețe SA, a ascuns apartamentul secret din București, toate părțile implicate au încercat să nege evidențele. venind cu tot felul de explicații.

Vă reamintim că, în decembrie 2019, firma GTA Comunication SRL a soției liberalului Ionuț Gaiță, unul dintre abonații la contractele cu administrația Robu și cel care a dat 300.000 euro pentru ACS Poli, a cumpărat un apartament în zona Băneasa din București. Pentru apartamentul cu trei camere de la parter și o grădiniță în fața, s-a plătit 86.000 euro+TVA, adică 102.340 euro, contractul de vânzare – cumpărare fiind semnat de Ionuț Gaiță care a fost împuternicit de firmă.


Ulterior, în februarie 2019, a fost semnată o ”convenție privind promisiunea sinalagmatică a stipulației pentru altul” prin care se spune că banii de avans, peste 100.000 lei, i-au fost dați Mariei Gaiță, de fapt, de Ioan Nasleu ( la vremea respectivă consilierul personal al primarului Robu), care are și obligația de a plăti ratele până la sfârșitul contractului bancar, urmând ca la final să-i fie trecut apartamentul în proprietate, acesta fiind terț beneficiar.

Ionuț Gaiță a fost lovit de amnezie, susținând că ”cum să fie plătit un avans de Nasleu Ioan? Nu e o societate pe care o reprezint. Știu că am mai multe apartamente în București și asta este. Nu știu de acea tranzacție”, iar Nasleu a negat că ar fi proprietarul ascuns al apartamentului afirmând că ”mi-a cedat mie, fiind prieten foarte bun, a dat avansul pentru el și eu prin administratorul firmei de care  spuneți dumneavoastră îi plătesc ratele. Nu știu dacă o să fie al meu, dacă mi-l permit să-l cumpăr”.

Minciunile sunt spulberate însă de actele oficiale. În Cartea Funciară, a fost înregistrată  în 25 februarie 2019, convenția semnată în 12 februarie, ”privind promisiunea sinalagmatică a stipulației către altul, încheiată între Gaiță Maria (în calitate de viitor stipulant) și GTA Telecomunication SRL ( în calitate de viitor promitent), având ca obiect imobilul de sub A1, în favoarea terțului beneficiar Nasleu Ioan”. Înscrierea în cartea funciară a tranzacției este și o asigurare pentru Nasleu că nu poate fi ”tras în piept”. Cum trebuie plătit un credit bancar, nu s-a putut ca să nu fie înregistrată la OCPI această convenție care dovedește cine este adevăratul proprietar al apartamentului.

 

3 COMENTARII

 1. Va dati seama cati bani a luat aceasta firma de la primarie daca a dat asemenea suma pt echipa de fotbal a lui Robu.
  Si acesta ar fi un subiect bun de investigat.Ce firme au dat bani la Acs si ce legatura aveau acestea cu primaria.

 2. Da sunt multe de investigat în primărie în dominația Robu Nicolae, spagarul care deocamdată este protejat de procurori care poate sunt și ei mânjiți…..?????
  Investigațiile trebuie făcute din exterior deoarece se aude prin târg că unii procurorii, avocați și polițiști împreună cu Robu Nicolae au făcut unele combinații bune pt toți să nu fie rău?????
  Dar asa este acum în România, este anchetat doar cetățeanu simplu care nu a plătit impozit pt suma de 100 lei, doar aici este marea corupție…. Oare??????
  Vrem fapte și anchete în primăria Timișoara…….
  Suntem intrigați că se fura din patrimoniul statului….

 3. interlopii astia sunt aparati de politie si alte structuri ale statului. voi meritati sa fiti linsati in pietele orasului, ca la un festival, animale nenorocite ce sunteti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.