DSP Timiș, anchetă în blocul din Timișoara, evacuat după dezinsecție. Locatarii se...

DSP Timiș, anchetă în blocul din Timișoara, evacuat după dezinsecție. Locatarii se pot întoarce în apartamente

0
DISTRIBUIȚI

 

Ministerul Sănătății a ordonat o anchetă în cazul blocului din Timișoara evacuat aseară.  din cauza unui miros puternic. Vlad Voiculescu, a dispus trimiterea Serviciului de Control în Sănătate Publică din cadrul Direcției de Sănătate Publică (DSP) Timiș pentru a face o anchetă la blocul cu 10 etaje unde a apărut mirosul înțepător.

70 de persoane, printre care 12 copii, au fost evacuate dintr-un bloc din Timișoara după o acțiune de deratizare.


Oamenii au simțit mirosul puternic și au sunat la 112. Ei au reclamat că în cursul serii s-a efectuat o activitate de dezinsecție la parterul blocului, în spațiul unei societăți comerciale.

La fața locului s-au deplasat o autospecială de primă intervenție, o autospecială de stingere, un echipaj SMURD, două autospeciale de transport personal și victime multiple (ATPVM), un echipaj CBRN și un motoventilator.  În jurul orei 06:00, au fost reluate operațiunile de detecție monitorizare CBRN la imobilul de pe Calea Șagului, atât în scara blocului cât și în spațiul comercial, nemaifiind detectate substanțe toxice în aer.
Astfel, începând cu ora 07:00, locatarii se pot întoarce în siguranță în locuințe, cu recomandarea de a ventila spațiile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.