Flavius Biea îşi pregăteşte în propria sală revenirea în ring. Centura timişoreanului,...

Flavius Biea îşi pregăteşte în propria sală revenirea în ring. Centura timişoreanului, pusă la bătaie cu un adversar mai bine clasat

1
DISTRIBUIȚI
Foto: Flavius Biea / Facebook

Flavius Biea, deţinătorul centurii intercontinentale IBA la categoria semi-mijlocie, se pregăteşte de curând în noua sa sală. Boxerul profesionist din Timişoara se antrenează la Biea Boxing Gym pentru revenirea în ring în vederea unui duel în ţară, în cadrul căruia îşi va pune la bătaie şi centura. Oponentul, al cărui nume nu a fost încă anunţat, va fi unul mai bine clasat în ierarhia mondială.

Sala lui Flavius Biea e un vis devenit realitate pentru pugilistul din vestul ţării.


Aceasta e localizată pe Calea Torontalului şi îşi va deschis curând porţile şi pentru publicul larg. „De-a lungul timpului am vrut să renunţ la visul meu, însă soţia mea, Roxana, m-a susţinut tot timpul. Proiectul sălii de box vine din dorinţa mea şi a Roxanei de a rămâne ceva în urma noastră după aproape două decenii şi jumătate de box. Totodată, fără ajutorul domnului avocat Raul Cionca şi al omului de afaceri Emi Cionca nu aş fi putut să realizez acest lucru. Sunt mândru să spun că atunci când aveam cel mai mult nevoie de susţinere Raul Cionca mi-a dat forţa să reuşesc, pe când alţii au făcut un pas înapoi… Datorită lui îmi voi anunţa în curând revenirea în ring! Raul Cionca mi-a fost alături atunci când mi-a fost greu, şi-a pus toată încrederea în mine!”, a declarat Flavius Biea.

În această perioadă, Biea are parte de antrenamente fizice şi specifice de box, pe care le alternează cu sparring-uri susţinute în acelaşi amplasament modern şi în care sunt programate şi şedinţe de kick-boxing. La 31 de ani, bănăţeanul e pe locul 80 în ierarhia mondială Boxrec şi pe 75 în clasamentul Box Ranking. Următorul său adversar va fi mai bine clasat. Meciul va avea loc în România, iar în joc va fi pusă centura intercontinentală IBA la categorie semi-mijlocie (super welterweight, 69,8 kilograme) pe care o deţine Flavius.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.