Fostul director de la Piețe SA, anchetat într-un dosar de șantajare a...

Fostul director de la Piețe SA, anchetat într-un dosar de șantajare a editorului șef al Pressalert.ro și a directorului general al deBanat.ro UPDATE Ioan Nasleu a fost reținut

16
DISTRIBUIȚI

Ioan Nasleu, fostul director de la Piețe SA, a fost oprit în această după-amiază pe Aeroportul Internațional Otopeni în timp ce se pregătea să plece din țară spre Statele Unite, via Istanbul. Acesta a fost dat în consemn la frontieră, fiind suspect într-un dosar de șantaj aflat în lucru la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Timiș.

Dosarul a fost deschis în urma unei plângeri penale făcute de editorul-șef al PRESSALERT.ro, Dragoș Boța și de soția sa, Iulia Boța, directorul general al deBanat.ro. Acum mai bine de o săptămână, acesta i-a solicitat un punct de vedere lui Ioan Nasleu pentru a fi inclus într-un articol care urma să fie publicat. Răspunsul fostului director de la Piețe SA a fost un mesaj de amenințare cu publicarea unei pretinse înregistrări video care ar pune-o într-o lumină proastă pe soția jurnalistului de la PRESSALERT.ro dacă ambele publicații vor continua să scrie despre el.

Vă reamintim că Ioan Nasleu, fostul consilier personal al fostului primar Nicolae Robu, a pierdut în primă instanță procesul intentat PRESSALERT.ro și editorului-șef Dragoș Boța în urma unor articole în care era prezentată relația apropiată pe care fostul director de la Piețe SA o avea cu lideri din lumea interlopă a Timișoarei.


De asemenea, Ioan Nasleu a pierdut și un proces intentat publicației debanat.ro, decizia în acest dosar fiind definitivă, Nasleu fiind executt silit pentru recuperarea cheltuielilor de judecată.

Iulia și Dragoș Boța au publicat, în urmă cu puțin timp, pe paginile de Facebook următorul mesaj: „Da. I-am făcut plângere penală lui Ioan Nasleu pentru șantaj și amenințare. După ce ani de zile a lansat tot felul de calomnii despre noi în spațiul public, ne-a dat în judecată și a pierdut, Nasleu a trecut la nivelul următor – șantajul. Când i-am cerut un punct de vedere, răspunsul a fost un mesaj de amenințare pentru mine și pentru soția mea, Iulia Boța, cea care este directorul publicației debanat.ro. Ni s-a transmis că dacă publicațiile noastre, pressalert.ro și debanat.ro, vor continua să scrie despre ce face, va face publică o pretinsă înregistrare cu soția mea, cu o secvență din viața sa privată, care ar compromite-o. Cum nu exista nimic de acest fel și pentru că amândoi nu putem accepta ca viața noastră și activitatea profesională să fie negociată, am decis să facem ce este firesc și normal – să sesizăm autoritățile statului. Niciodată publicațiile noastre nu vor ceda amenințărilor, șantajului și presiunilor”.

Ioan Nasleu va fi adus la Timișoara sub escorta polițiștilor pentru audieri.

UPDATE Ioan Nasleu a fost audiat, în prezența avocatului ales, la sediul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Timiș. După trei ore de audieri, la ora 4,20, a fost reținut pentru 24 de ore sub acuzația de șantaj.

16 COMENTARII

  1. Papagalul trebuia băgat la pușcărie de mult și nimeni nu a făcut nimic….
    Acest individ este un pericol social pt noi toți cetățenii și cred că ar fi bine ținut o perioada pe arest.
    Care să fie pragul de la șantaj până la bătaie sau periclitarea unor veți că autoritățile nu i au toate măsurile care se impun în anumit timp.
    Acest Nasleu este șeful lumi interlope împreună cu Robu Nicolae, aceste aspecte denotă acestea.
    Poate acum procurorii vor putea să înțeleagă situația că este destul de gravă în privința acestui individ.
    Nouă cetățenilor ne este frică dacă acest individ ajuns mâna dreaptă a fostului primar și ținut de acesta pe înalte funcții să facă parte și să comporte ca și adevărați mafioți…..

  2. Mafia din Timișoara a fost condusă de la primărie!!!!!!

    Poate ar trebui să primească o pedeapsă de minim 10 ani pt dat exemplu că dacă alții ar mai încerca sa mai șantajeze ziariști să știe ce ii așteaptă….

  3. Domnule ziarist Dragoș Boța eu zic că ar trebui sesizat Ambasada SUA despre acest individ pt propunerea de retragere a vizei americane deoarece acest interlop este un rău necesar democrației și este împotriva presei libere ba mai mult este capul interlopilor din Timișoara.
    De urgență sesizata Ambasada SUA…….
    Statul American este împotriva pumnului în gură presei și la propriu și la figurat….

  4. No ! Se pare ca v- a fii frăție și la pușcărie ! Atât l a iubit pe Boncu ca nu îl lasă singur la greu ! El doar e fratele mai mare !! Acum nu se mai plictiseste liderul interlop ca își are agiotantul !

  5. Melodia o știe băiatul??????

    La pușcărie, la pușcărie, la pușcărie……..

    Treaba bine făcută……..

    Trăiască România Normală!!!!

    Asta da mai botic, acum se te văd……

    De azi va începe jihadul pt Nasleu atât financiar cât și medical…..

    Baiatule să vezi ce plajă faci tu pe arest de nu o sa l uiți niciodată…..

    Poate de aceea unora atât le place că ulterior revin…….

    • ,, Treaba bine făcută? România normală? ” Ești naiv! Uiți că Nasleu n-a fost reținut pentru lucruri grave(droguri, interlopi, mafii, furt sau evaziune de la stat, Horticultura, salarii și consilii de administrație la Primărie – mai multe salarii în același timp și alte afaceri la Primărie direct sau prin interpuși legate de terenuri și urbanism – Mănuşarul etc) pentru că nici o instituție a statului nu i-a făcut nimic. Acum a fost reținut pentru că a fost reclamat de Boța pentru șantaj. În multe cazuri grave de șantaj cu zeci de mii de euro, bătăi, teroare, amenințări cu moartea nu se întâmplă mai nimic. Ai auzit de Manu bombardierul ? E bine că se face ceva dar e rău că până acum nu s-a făcut nimic în cazuri mult mai grave și ample care au prejudiciat statul deci pe noi toți. Asta e normalitatea? Parcă se vrea să ni se ia ochii că instituțiile lucrează cu chestiile mici, să satisfacă publicul, ca să poată să îl scape de cele mari. Asta e treaba bine făcută?

  6. ce te-am ghicit, nasoleu. exact asta am prezis ca o sa faci. o sa incerci sa fugi, jigodie imputita. puscarieeeeee si amenzi, bulangiu chel ce esti!

  7. În sfârșit acum noi cetățeni vom putea umbla mai în siguranță în oraș că de fapt a fost arestat capul lumii interlope și de fapt aceasta pramatie a fost și în spatele unor combinații grave făcute doar de ei în participație cu Robu Nicolae, asa vorbesc unii pe surse…..

    Așteptăm cu mare interes și arestarea lui Robu Nicolae??????

  8. Robu Nicolae zis și cracanel pe când va fi coleg de coteț cu papagalul roz?????

    Așteptăm și arestarea lui Robu Nicolae că doar nu putea avea atât tupeu Nasleu fără girul lui Robu……

    Robu Nicolae este anunțat să se pregătească pt aterizare….

    ……. la frână…….

  9. Nu ne bucuram, doar suntem linistiti ca intr-o lume defecta din foarte multe puncte de vedere, in haosul in care traim acum, putem asista chiar si la asemenea nivel, la fapte de justitie, la momente in care justitia pune punctul pe I si arata, chiar si daca ar fi sa fie teatru politic ieftin, ca se poate, ca jegurile si interlopii trebuie sa stea acolo unde le este locul.
    Suntem curiosi cum va reactiona si ce decizie va lua completul de judecata, pe care speram sa nu-l manjeasca Nasoleu cu cascaval! Nu de alta, dar el e capabil…
    Hai baieti, ca se poate si mai bine! Asta e doar inceputul 🙂
    Dati-le 15-20 de ani lu’ Boncu & compania pt traficul de droguri, amenintarile cu arme asupra orasului, plus toate celelalte, si-atunci lumea o sa va dea si mai mult credit! Stiu ca cititi si stiu ca puteti! 😉

  10. Noi cetățeni speram sa primească acum 30 zile că doar așa am fi în siguranță și după vreo 15 ani pt șantajare presei libere…..

  11. Bravo ! Era și timpul … Trebuia înfundat demult mizeria asta de individ … Robu sper ca are bagajul făcut ! Il conduce Vasile cu mașina personală către arestul IPJ :)) adunătura de frustrați analfabeți ce sunt in frunte cu Robu !

  12. In fiecare dimineața citesc presa . Articolul asta mi-a făcut ziua !!! Bravo Dragoș Bota !!!! Speram ca și Robu și neamurile/prietenii/vecinii/prostituatele îl urmează pe Nasleu asta . Astfel de indivizi nu merita sa vadă lumina zilei decât de după gratii și sarma ghimpata ! Bravo politia romană !

  13. ….un…peste care sa cam imputit.
    condamnat de opinia publica si de apropriatii lui….morarii…si…ghiolbanii.
    o femeie nu a fost in stare sa cucereasca…numa prostituate.
    asa si in politica…figuri …eftine… de gugulan.
    la cazanarie….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.