Gropile de pe străzile din oraș, „inventariate” de inspectorii Primăriei Timișoara

Gropile de pe străzile din oraș, „inventariate” de inspectorii Primăriei Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Lucrările de plombare a gropilor din oraș sunt în execuție, iar cei interesați de program îl găsesc pe pagina de internet a municipalității.

„Această campanie de plombare a gropilor se întinde până în aprilie și apoi o să continuăm cu lucrări de mentenanță.


În ultimele săptămâni, inspectorii de la Direcția Tehnică au parcurs peste 1.300 de străzi, au încheiat recent o evaluare a stării carosabilului. Au observat diferite defecțiuni, gropi, fisuri, tasări, borduri cu probleme”, a precizat, astăzi, primarul Timișoarei.

Dominic Fritz a mai spus că s-au prioritizat aceste defecțiuni și bineînțeles că tot ce afectează siguranța circulației pe arterele principale are prioritate, apoi străzile secundare și cartierele.

Primarul Timișoarei a mai anunțat și că a reușit deblocarea lucrărilor la șantierul de pe Drumul Boilor, pentru care a intervenit la București săptămâna trecută. CNAIR, care construiește centura de sud a orașului, l-a anunțat astăzi că ar putea găsi o soluție pentru a finanța joncțiunea acestui nou drum cu centura de sud a orașului. În proiectul centurii acest drum nu există, el a apărut ulterior, iar acum legătura dintre Timișoara și Moșnița nu poate fi deschisă până nu se rezolvă această problemă a finanțării viitoarei girații.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.