Încă 212 timișeni s-au infectat cu coronavirus și doi au murit în...

Încă 212 timișeni s-au infectat cu coronavirus și doi au murit în ultimele 24 de ore

0
DISTRIBUIȚI

Situația epidemiologică, în județ, conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Timiș, în contextul pandemiei COVID-19, se prezintă astfel: numărul de persoane confirmate în ultimele 24 de ore este 212.

Localitățile unde au apărut noi infectări sunt următoarele: Timișoara –126, Lugoj -4, Buziaș-3,  Deta-2, Faget-2,  Jimbolia-2, Gătaia-1, Recaș-2, Sânnicolau Mare-4, Belinț-1, Biled-1, Brestovăț-1,Bucovăț-1, Coșteiu-1, Dudeștii Vechi-4, Dumbrăvița –14, Fibiș-1, Ghiroda-1, Giroc- 10, Iecea Mare-1, Jebel-1, Lovrin-1, Moșnița Nouă-6, Nițchidorf-2, Orțișoara-3, Parța-2, Peciu Nou-1, Pișchia-1, Săcălaz-3, Șag-3, Sânandrei-2, Șandra-1,  Sânmihaiu Român-2, Variaș-1, Voiteg-1.

Au fost efectuate 2.092 de teste, din care 658 teste rapide.

În această dimineață, numărul total de persoane internate cu COVID-19 era 308.


La ATI sunt 57 de pacienți.

Două persoane au murit în ultimele 24 de ore, ceea ce ridică numărul deceselor înregistrate în Timiș de la începutul pandemiei la 789.

Instituția Prefectului le solicită cetățenilor să respecte normele stabilite de autorități în perioada stării de alertă, distanța și măsurile de igienă stabilite de către specialiști. Respectați regulile de distanțare socială în cadrul întâlnirilor familiale și limitați la maximum orice contact direct cu alte persoane, în afara celor care fac parte din familia restrânsă!

Evitați zonele aglomerate unde sunteți expuși la contact direct și interacțiunea cu un număr mare de persoane, cum ar fi adunările publice, zone de trafic intens, zonele de recreere, locurile de joacă!

Respectați cu strictețe regulile de igienă personală recomandate de autorități, pentru a vă proteja atât pe dumneavoastră cât și pe cei apropiați!

Purtați masca de protecție, astfel încât nasul și gura să fie acoperite, pentru a vă proteja atât pe dumneavoastră cât și pe cei apropiați!

Apelați pentru recomandări și alte informații linia TELVERDE – 0.800.800.358. Numărul TELVERDE este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor. Apelați numărul 112 doar în caz de urgență.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.