Incendiu de proporții la Timișoara, zeci de pompieri mobilizați FOTO

Incendiu de proporții la Timișoara, zeci de pompieri mobilizați FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Un atelier de mobilă de pe strada Aristide Demetriade din Timișoara a fost cuprins de flăcări, incendiul întinzându-se pe o suprafață mare, într-o zonă cu multe materiale inflamabile

„Am fost solicitați să intervenim pentru lichidarea unui incendiu la un atelier de mobilă pe strada Demetriade din Timișoara. Din primele informații, incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 600-700 mp. 30 de pompieri cu șase autospeciale de stingere și o autoscară de lucru la înălțime acționează defensiv pe două părți ale clădirii pentru a localiza incendiul. De asemenea, la fața locului se află și un echipaj SMURD, însă până în acest moment nu s-au înregistrat victime. Intervenția este în dinamică, vom reveni cu detalii”, a transmis ISU Timiș.

UPDATE ISU Timiș a transmis că „incendiul se manifestă cu ardere generalizată la o hală în care sunt depozitate materiale lemnoase, vopseluri și lacuri, cu degajari mari de fum.


În acest moment, incendiul este localizat, se lucrează pentru lichidarea acestuia”. În sprijinul forțelor de intervenție prezente deja la fața locului s-au mai deplasat o autospecială de stingere și o autoscară de lucru la înălțime.

Sursa foto: ISU Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.