Incendiu într-un bloc din Reșița, zeci de persoane au fost evacuate FOTO

Incendiu într-un bloc din Reșița, zeci de persoane au fost evacuate FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-962873350">

Interventie de urgență a pompierilor reșițeni, astăzi, în urma unui apel la 112 efectuat în jurul orei 16.35. Patru echipaje de pompieri militari cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de salvare și lucru la înălțime, o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița și un echipaj cu o ambulanță din cadrul SAJ s-au deplasat pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza din localitate, unde într-un apartament izbucnise un incendiu.

„Incendiul s-a manifestat cu degajare mare de fum, din cauza arderii materialelor din interiorul apartamentului, fum care s-a extins la întregul imobil, fapt pentru care s-a dispus evacuarea de urgență a tuturor locatarilor din imobil, acțiune sprijinită și de către colegii noștri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean și Inspectoratului de Jandarmi Județean, sosiți la locul intervenției, fiind evacuați aproximativ 30 de locatari. Intervenția promptă a făcut ca incendiul să fie localizat rapid, astfel că lichidarea lui s-a produs la mai puțin de o oră de la apelul de urgență, respectiv în jurul orei 17.20”, a transmis ISU Caraș-Severin.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, o singură persoană necesitând transportul la spital din cauza intoxicării cu monoxid de carbon. Cauza probabilă a incendiului urmează a fi stabilită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.