Întârzieri și mai mari la Direcția de Urbanism din cadrul Primăriei Timișoara,...

Întârzieri și mai mari la Direcția de Urbanism din cadrul Primăriei Timișoara, după ce mai mulți angajați s-au infectat cu coronavirus

2
DISTRIBUIȚI

Primarul Dominic Fritz face apel la timișoreni să fie înțelegători dacă așteaptă documentații de la Direcția de Urbanism. Motivul îl reprezintă un focar de coronavirus care a izbucnit acolo. Patru funcționari de la Urbanism au Covid-19, iar alți zece colegi de-ai lor au intrat de asemenea, în izolare, fiind contacți direcți.

„Din păcate, nici noi în Primăria Timișoara nu suntem feriți de covid.


Am fost anunțat de dimineață că la Direcția noastră de Urbanism sunt mai multe cazuri. De când am venit, în noiembrie, am făcut un program decalat în care lucrează jumătate dintr-o echipă aici și altă jumătate de acasă tocmai ca să evităm să aglomerăm spațiile de aici. Problema la Urbanism este că ei lucrând cu acte efectiv doar o mică parte din muncă poate fi făcută de acasă și de aceea riscul lor este mai crescut de a se îmbolnăvi. Momentan, eu știu de patru angajați din Direcția de Urbanism care sunt bolnavi și 10 care trebuie să stea în izolare. Printre aceste 10 persoane este și șefa biroului, care are delegate atribuții de arhitect-șef și nu este nimeni care poate să o înlocuiască. De aceea, activitatea biroului este momentan parțial blocată. Cei care sunt în izolare lucrează cât se poate, în continuare de acasă, dar nu pot semna acte. Și de aceea îmi pare rău să preconizez că probabil vom avea întârzieri în eliberarea documentelor ce țin de urbanism, probabil până la două săptămâni o să dureze aceste întârzieri și rog timișorenii să aibă înțelegere”, a transmis, astăzi, primarul Dominic Fritz.

2 COMENTARII

  1. La Finante s-a infectat un serviciu intreg si nu ia nimeni masuri…au fost cu covid 10 persoane de la serviciul decl aratii fiscale pers.fizice…nu s-a declarat focar de infectie de catre dsp…desi au fost testati de catre ei…nu se respecta programul cu 30% din personal la serviciu…ei fiind tot timpul la lucru…ba mai mult in timp ce erau acasa bolnavi de covid s-au deschis vreo 4 ghisee…in care acestia iau contact direct cu publicul…desi sant cu imunitatea scazuta dupa covid…desi exista posibilitatea depunerii documentelor online…

  2. Personalul fin toate departamentel trebuia securizat prin vaccinare. Cei care preiau certificate de urbanism , inspectorii care le scriuetc. Orasul va paraliza din punctul acesta de vedere. Dacă dvs v-ati imbolnavit (parca de doua ori) trebuia sa învățați ceva din aceasta situație. Regret ca nu va protejați personalul atit de important . Sunteți vulnerabil dacă consilierii dvs sunt în continuare doar excelenți oratori. Autorizațiile de construire sunt un punct sensibil ptr ca sunt legate de economia în orașului de bani la buget, de nervii cetățenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.