Ioan Nasleu, adus în cătușe la audieri pentru dosarul de șantaj: „O...

Ioan Nasleu, adus în cătușe la audieri pentru dosarul de șantaj: „O să intru în analele istoriei” UPDATE 2 Nasleu, cercetat sub control judiciar

12
DISTRIBUIȚI

Ioan Nasleu, fostul director de la Piețe SA, a fost adus astăzi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara, unde este audiat de procurorul de caz în dosarul de șantaj la adresa PRESSALERT.ro și deBanat.ro. Întâmpinat de jurnaliști, acesta a strigat că „va intra în analele istoriei”.

„Pentru un mesaj în glumă de trei propoziții, între care una între ghilimele cu emoticon, nu mă aștept să fiu arestat. O să intru în analele istoriei, Dragoș Boța a făcut plângere și în șase zile s-a mobilizat toată lumea, poliția”, a spus Ioan Nasleu în momentul în care a fost adus la Palatul Dicasterial pentru a fi audiat de procurorul de caz. Întrebat dacă și-a adus iubita de la București cu mașina de serviciu cu șofer, acesta a spus „nu despre asta vorbim acum”.

În urma audierilor, procurorul de caz va decide dacă Nasleu va fi prezentat în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Vă reamintim că dosarul a fost deschis în urma unei plângeri penale făcute de editorul-șef al PRESSALERT.ro, Dragoș Boța și de soția sa, Iulia Boța, directorul general al deBanat.ro.


Acum mai bine de o săptămână, acesta i-a solicitat un punct de vedere lui Ioan Nasleu pentru a fi inclus într-un articol care urma să fie publicat. Răspunsul fostului director de la Piețe SA a fost un mesaj de amenințare cu publicarea unei pretinse înregistrări video care ar pune-o într-o lumină proastă pe soția jurnalistului de la PRESSALERT.ro dacă ambele publicații vor continua să scrie despre el.

UPDATE Procurorul de caz a decis să pună în mișcare acțiunea penală împotriva lui Ioan Nasleu, schimbându-i calitatea din „suspect” în „inculpat”.

UPDATE 2 Procurorul de caz a decis cercetarea în libertate, sub control judiciar pentru 60 de zile. Ioan Nasleu s-a întors în arestul IPJ Timiș, de unde va fi eliberat la expirarea ordonanței de reținere pentru 24 de ore.

12 COMENTARII

 1. Astăzi desfac o sticla de Șampanie ! De aproape un deceniu , mârlanul asta înfrunte cu primarul si echipe mixte de interlopi cu polițiști fura din banul public și terorizează timișorenii cu trafic de droguri , bătăi , cămătărie , șantaj, prostituție , crime etc … Robu ! Sper ca ai împachetat ! Stați toată ziua și îl înjurați pe Fritz pe Facebook . Newsflash ! A fost ales de de omeni și reprezintă oamenii … jegurilor

 2. Next:luminița Napău/Ovidiu Napău-afaceri grele la Aquatim.Dacă tot ați început curățenia, mergeți până la capăt cu oamenii lui Robu.

 3. Nu știu de ce nu ți- ai văzut de treaba ta… la statutul tău și la funcțiile tale ai ajuns sa te terfelești pe Facebook ca și curvele Pt un loc la coafor! Măcar in al 12 lea ceas asuma-ți și oprește-te ! Ai pierdut aproape tot … și poate o sa îți pierzi și libertatea … oprește te ca poate mai ai o șansa !

 4. Asta este de fapt valoarea acestui papagal, cătușele alături de brigada lui de obezi plin de caca…..
  Chiar trebuie sa i lăsăm pe toți nespălați să ne facă orașul de râs….
  Ei sunt într-adevăr periculoși deoarece umbla în gașca și cu pistoale….
  Dacă ar fi să facă talente în nume propriu și ar da singuri palmi, dar este o vorbă….. nu te pune cu prostu să vezi cât poate duce…….
  Sperăm să i vedem pe toți jos o vreme scurtă de 15-20 anișori…..
  Papagalul sa înmuiat împreună cu Robu Nicolae care până acum se ascunde în casă după perdea, Robule chiar așa…..
  Robule vezi pe unde vei umbla și tu tot cu brățări, sper în cel mai scurt timp…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.