Ioan Nasleu a pierdut procesul cu PRESSALERT.ro. Cât trebuie să plătească

Ioan Nasleu a pierdut procesul cu PRESSALERT.ro. Cât trebuie să plătească

3
DISTRIBUIȚI

Tribunalul Timiș s-a pronunțat astăzi în procesul intentat de Ioan Nasleu, fostul director general al Piețe SA, publicației PRESSALERT.ro și editorului-șef Dragoș Boța.

„Respinge ca neîntemeiată acțiunea formulată de reclamantul Nasleu Ioan în contradictoriu cu pârâții Boța Dragoș-Cosmin și Boța Dragoș – Pressalert PFA.


Respinge ca neîntemeiată cererea formulată de reclamantul Nasleu Ioan având ca obiect plata cheltuielilor de judecată. Obligă reclamantul la plata sumei de 3.000 lei cu titlul de cheltuieli de judecată către pârâtul Boța Dragoș-Cosmin”, spune soluția anunțată astăzi de Tribunalul Timiș.

Decizia nu este definitivă, ci poate fi atacată în termen de 30 de zile.

Vă reamintim că Ioan Nasleu, fostul consilier personal al fostului primar al Timișoarei, a cerut în instanță daune morale în valoare de 100.000 de euro și ștergerea tuturor articolelor în care s-a scris despre legăturile sale cu lumea interlopă și scandalurile în care a fost implicat.

PRESSALERT.ro și jurnalistul Dragoș Boța au fost dați în judecată, în 2019, și de Lucian Boncu, cel care susținea că vrea să-l pună pe Ioan Nasleu nașul copilului său, nemulțumit de dezvăluirile făcute, interlopul pierzând de asemenea procesul.

3 COMENTARII

  1. Felicitari Dragos! Unul dintre putinii jurnalisti adevarati, cu caracter de fier si mult peste jurnalistii autohtoni.

    Pe nasleu nu l-as numi totusi interlop, ca el cam la fiecare chef prezentat in presa, dormea si somerii infractori din jurul lui se amuzau pe seama lui.

  2. Jurnaliști !!! Apreciem ca vă faceți treaba corect!
    Atât timp cât voi nu va lăsați bătuți nu ne vom lasa nici noi și vă suntem alături!

  3. Boschetarul a vrut bani de la ziariști….
    Ce nemsimtit de om șpăgar a vrut 100.000euro, cum este obișnuit mafiotul.
    Cred ca Robu este mândru ce om de bază are lângă el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.