La Centrul Chinologic al Poliției se pregătesc câini pentru detectarea persoanelor infectate...

La Centrul Chinologic al Poliției se pregătesc câini pentru detectarea persoanelor infectate cu COVID-19

2
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1069099932">

Ministrul de Interne, Lucian Bode, susține că la Centrul Chinologic al Poliției Române din Sibiu a început anul trecut un proiect care are ca scop antrenarea unor câini pentru detectarea persoanelor infectate cu virusul SARS-Cov-2.

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a anunțat pe Facebook că a vizitat joi, împreună cu ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, Centrul Chinologic al Poliției Române din Sibiu.

Acesta a spus că, în anul 2020, la nivelul centrului a început un proiect care are ca scop instruirea unor câini pentru detectarea persoanelor infectate cu virusul SARS-Cov-2, în special pentru structurile Poliției de Frontieră și Poliției Transporturi.

„Este un proces în desfășurare și am convingerea că, în curând, vă vom prezenta rezultate concrete ale muncii colegilor noștri din acest centru”, a scris ministrul pe rețeaua de socializare.

Acesta a mai spus că în cei 70 de ani de existență ai Centrului Chinologice s-au obținut „rezultate deosebite în lupta antidrog, în intervenția antiteroristă, investigarea criminalistică, limitarea migrației ilegale, salvarea de victime, desfăşurarea acţiunilor de ordine publică și, în curând, în lupta împotriva răspândirii virusului SARS-Cov-2”.

Lucian Bode i-a asigurat pe angajații centrului din Sibiu de susținere pentru eficientizarea și modernizarea unității.

2 COMENTARII

  1. cei care au venit cu ideea asta ar trebui sa se opreasca doua secunde din ceea ce fac si sa se gandeasca un pic daca sunt sau nu sanatosi la cap.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.