Liderul interlop Boncu despre cum l-a amuțit pe un comisar: ”I-am pus...

Liderul interlop Boncu despre cum l-a amuțit pe un comisar: ”I-am pus cuțitul la gât. Milițiene, ce zici dacă te tai?”

1
DISTRIBUIȚI

Liderul interlop Lucian Boncu nu scăpa nicio ocazie pentru a le arata celor din anturajul său legăturile sale din Poliție. Într-o discuție purtată în noaptea de 23/24 iulie 2019 cu Cezar Mareș, un apropiat al traficantului de cocaină Milorad Mladenovici, zis ”Bosanaț”, în al cărui dosar de la structura centrală de la DIICOT Boncu l-a ”sifonat” pe Radu Novac, zis ”Jack”, liderul interlop a povestit despre cum l-a redus la tăcere pe un polițist care scria comentarii despre el și cum a avut parte de informații din partea unui ofițer de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Poliției Timiș.

Polițistul care l-a deranjat pe Boncu era comisarul Dan Vasile, care a fost dat, ulterior, afară din Ministerul Afacerilor Interne, pe motiv că ”tot comentează la comenturile lui Boța de mine”. Liderul interlop i-a povestit prietenului său că ”m-am dus să-mi fac manichiura și pedichiura la NGF și îl văd pe fraier.


I-am pus cuțitul la gât, l-am luat de gât. I-am zis ”milițiene, ce zici dacă te tai?”. Pff, vezi că…. Bă că, las că tu aici ești cu controalele. Mai o dată dacă scrii de mine te tai. O să vezi cum te înjunghii, să vezi ce fain o să-ți fie..”. Boncu a povestit că, ulterior, a fost sunat de ”Darian Țicu, șeful de la SIC” care l-a chemat să discute. Darian Țicu a lucrat la Serviciul de investigații Criminale și a fost dat afară din Poliție, ulterior, după ce împreună cu alți polițiști și jandarmi au bătut cu bestialitate doi tineri, confundați cu doi urmăriți.

” Era fiert după… I-am spus – o dată dacă mai scrii îți dau niște pumni în cap.  Cum că te împușc a  zis (Dan Vasile, n.a.). O să vezi cum îți rup oasele. Mi-a zis Țicu – în viața lui nu l-am văzut toată ziua cu pistolul după el. Era căcat pe el”, și-a amintit amuzat Boncu. Interlopul se lăuda că ”din boule și fraierule nu l-am scos. (..) I-am spus – ce mă ești slugoiul lui Boța. Măi muie, ai fost un fraier, te-au dat ăștia afară”, amintindu-i că ar fi spart parolele unor calculatoare la serviciu.

PRESSALERT.ro a dezvăluit că Lucian Boncu i-a pus cuțitul la gât patronului unei cafenele din centrul Timișoarei după ce acesta ar fi făcut scandal într-o locație în care paza era asigurată de firma interlopului.

1 COMENTARIU

  1. Dah roaba asta de cacat face ce vrea el si nimeni nu are ce sa ii faca o sa ii dea 2-3 ani de puscarie din care a stat jumate pe arest mai sta 2-3 luni pe popa sapca si gata a scapat ca astea is legile in romania tara tuturor posibilitatilor popor de slugi

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.