Liderul interlop Boncu, povestind cum i-a preparat cocaină la bong celebrului cântăreț...

Liderul interlop Boncu, povestind cum i-a preparat cocaină la bong celebrului cântăreț Smiley: ”Băi frate, ce tare e asta”. Despre ce celebru manelist spune că a cumpărat zeci de grame din ”drogul zeilor”

6
DISTRIBUIȚI

Liderul interlop Lucian Boncu a povestit, în aceeași discuție, din 23/24 iulie 2019,  în care s-a lăudat cum l-a redus la tăcere pe un comisar, punându-i cuțitul la gât și amenințându-l că-l va înjunghia, despre cum, într-un celebru club din București, i-ar fi pregătit cocaină la bong cunoscutului cântăreț Smiley, dar și despre un celebru manelist care ar fi cumpărat zeci de grame din ”drogul zeilor”. Imaginile au fost înregistrate de camera instalată de DIICOT în apartamentul din Giroc al liderului interlop, în timp ce se investiga dosarul de trafic de cocaină în care Boncu a fost trimis în judecată alături de alte 14 persoane.

Boncu i-a explicat lui Cezar Mareș, un apropiat al traficantului de cocaină Milorad Mladenovici, zis ”Bosanaț, condamnat la 16 ani și jumătate de închisoare pentru trafic internațional, cum a învățat să prepare cocaina la bong. Această metodă permite consumatorilor de cocaină să aibă parte de drog cu o puritate mare. Practic, cocaina, căreia de la sursă până la consumatorul final îi scade concentrația de la 80% – 90% până la 30% fiind ”îndoită” cu diverse substanțe pentru a crește profitul traficanților, este din nou procesată. Cocaina se fierbe cu bicarbonat de sodiu, după care se răcește brusc. Prin această metodă, cocaina se separă de impurități. Ulterior, bulgărele de cocaină format se pune pe un staniol găurit pus deasupra unei sticle de jumătate de litru cu apă, care este găurită și introdus un pai. Cocainei i se dă foc, iar consumatorul inhalează aburii cu drog. Prin fumat, consumatorii ajung să simtă instant efectele cocainei, care are o puritate mult mai mare, mult mai repede decât dacă ar trage pe nas.

Liderul interlop a povestit că ”cea mai mare greșeală, m-am dus la Loft” și a vrut să-i arate unui prieten de-al său cum se consumă cocaină la bong. ”Avea ca lumea. Hai să-ți arăt o schemă. Dă-mi o sticlă și un pai, staniol. Îmi dă staniolul, ăi fac ăsta.


Era Smiley și el. Știe ăsta sau îl scot afară? Nu, nu, că e profesor. Zice Smiley ce e asta? Îi zic, stai să vezi. Iau și o vărs în apă. Băăă, ai stricat-o. Fraiere, am diluat-o, dă bicarbonatul. Am trimis-o pe una că nu aveam bicarbonat. Am făcut-o cu bricheta (în timp ce cu mâna arăta cum a pus flacăra sub, n.a.) că nu aveam cum să încălzești în birou la el. Îi fac, îi pun o bucată și îi spun << Fii atent, tragi la final și ții în piept>>. Nu a mai scos afară. A tras un fum și a zis << nu mai merg să cânt>>. Bă, ai înnebunit. Băi Andrei, că așa îl cheamă, Andrei, du-te și cântă și vino înapoi”.

Boncu a susținut că Smiley ar fi cerut să fie înlocuit și a recunoscut că ”s-a spart” și că vrea ce a pregătit ”băiatul de la Timișoara”. Interlopul a susținut că ”i-am zis lui Pepe scoate-mă de aici (din birou, n.a.). Îmi era aiurea. Mă scoate. Avea prima masă lângă boxă. Cea mai tare masă. Lângă avea Nuțu Cămătaru, în spate fraieri, deci ăștia, Mutu… Noi eram prima masă (…) Am stat, pe ceas, trei minute. Vine Pepe disperat, vin badigarzii. <<Luci hai, hai repede. Hai că m-o înnebunit ăla de cap, hai să-i faci altul că o terminat tot>>  Cum s-o termine că i-am dat titamai bucata?”. Interlocutorul l-a avertizat pe Boncu să vorbească mai încet că avea geamul la balconul apartamentului de la etajul 1 deschis, dar acesta a dat din mână nepăsător, susținând că ”a fost acum doi ani”.

”Era gata, nu era mort. I-am spus bea apă. Câte degete sunt? Patru. Bun, nu are nimic. Zice <<băi frate, ce tare e asta. Ce e asta?>> Și îi explic , așa, așa și-mi zice am în cap că totul e ok, nu se vede pe tine, ești mult mai fresh. Da, nu am nimica. A ieșit, a făcut o melodie. De pe scenă făcea semn (cu capul, n.a.). Cântă, fu..ți gâtu mătii. Am stat mai mult în birou, decât în față. M-o pus dracu să-i arăt. I-am arătat cum se face, dar nu a învățat. Trebuie să fii chimist. Trebuie să știi cât o lași, apoi să pui. El o pus.. Vezi că e ulei, tu ai aruncat exact uleiul ăla”, a povestit Boncu.

Cei doi discută pe ton jos, auzindu-se ”zece grame”, iar Boncu povestind că i s-a spus ”toți bagă, toți”. Discuția continuă pe acelați ton conspirativ, liderul interlop afirmând ” Salam…dat 16 grame…pe față….. A venit după 20 de minute mai dă-mi… în formație suntem opt…. Nu îți mai dau. A venit înapoi dă-mi zece la 200 de euro (gramul n.a.)”, în timp ce coboară glasul și gesticulează din mâini. Boncu și-a amintit de un alt episod când Salam ”era cu Udrea” într-o cameră de hotel din Timișoara.

6 COMENTARII

  1. Mama mea da ce se infampla la Timisoara in ultima perioada???? Omg a devenit mai ceva ca Bucuresti si Craiova laolalta. Omg Omg Omg!Politia????NIMENI?????Politia de ce pazesti infractori la manele on pandemie si gunoaiele astea fac legea si terorizeaza frumusefe de oras????E posibil?Doamna judecatoare sunteti corupta cumva????ce dureaza atata domnule sa ii ia o data pe astia cineva sa i arunce unde le este locul????

    • Se turnă singur aparent 🙂 e plin Internetul de clipuri video cum se dă in primire pe sine și pe toți :))))) merità in premiu purcelul

    • iancu razvan? ala sifoneaza doar noi veniti in oras, ca astia de pe aici nu-l mai baga in seama.. prieteni nici atat, doar alte 2-3 sifoane ca si el, si n-avea ala cunostiinte ca si boncu in oras oricum, degeaba se tot baga in seama cu fiica-sa adela pe la sala. anturaje cu baietii de la Bucuresti isi mai da, care inca nu stiu cat de bine scrie razvan cu pixul. Exista si niveluri de sifoane ala e ultima speta. oricum il stiu si-l evita toti deja… Dar nu mai scrieti de el ca oricum e un paduche!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.