Liderul PSD Timiș, atac la Dominic Fritz după lipsa acestuia de reacție...

Liderul PSD Timiș, atac la Dominic Fritz după lipsa acestuia de reacție la trecutul penal al directorului Colterm: „Ne-a demonstrat cu vârf și îndesat ce poate, ce știe și ce urmărește”

0
DISTRIBUIȚI

Deputatul de Timiș Alfred Simonis, președintele filialei PSD, l-a criticat dur pe primarul Timișoarei după dezvăluirile privind problemele cu legea pe care noul director al Colterm le-a avut în trecut.

„Nu l-am plăcut, nu l-am crezut și nici nu l-am votat pe noul primar Dominic Fritz. După alegerea lui printr-un vot semnificativ al timișorenilor, singurul lucru în care mi-am pus speranță a fost faptul că tânăr fiind poate aduce un suflu diferit la primărie.


Greșit! Dominic Fritz se crede deasupra tuturor și are impresia că încă plutește pe aerul de ales providențial. Probabil că acesta este motivul pentru care discreditează nevoile cetățenilor și efectiv sfidează orice urmă de bun simț cu referire la conducerea Timișoarei. Elocvent este Colterm, gaura neagră a administrației publice locale, fix una dintre temele de campanie pentru care Fritz a promis rezolvare. Ori exact în cazul Colterm, nu doar că primarul nu vine cu vreun rezultat notabil ci alege să pună la conducere un om cu probleme penale. Să nu uităm că Dominic Fritz face parte din USR, partidul care a defilat ani de zile cu sloganul «Fără penali în funcții publice”» Ori tu, ca reprezentant al acesui partid, ai tupeul să numești un penal într-o funcție publică? Tu, neamțul școlit, corect, vertical, primarul orașului Timișoara? Este o aroganță incredibilă. Dominic Fritz ne-a demonstrat cu vârf și îndesat ce poate, ce știe și ce urmărește. Directorul general al Colterm, promovat de primarul Fritz, este un condamnat penal care a «intrat» în banii firmei unde era administrator. E sfidător! Imperativ îi cer să îl demită pe noul director de la Colterm și să găsească o soluție decentă pentru societate, așa cum a promis în campania electorală. Îl avertizez pe Dominic Fritz că aroganța și sfidarea nu mai pot fi acceptate de timișoreni!”, a transmis Simonis într-o postare pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.