Melodie „fresh” de la Dragoș Moldovan, câștigătorul de la Vocea României: „Noua...

Melodie „fresh” de la Dragoș Moldovan, câștigătorul de la Vocea României: „Noua piesă face parte din albumul pe care plănuiesc să îl lansez anul ăsta“

1
DISTRIBUIȚI

Dragoș Moldovan, artistul timișorean care anul trecut a câștigat cea de-a noua ediție a emisiunii concurs Vocea României, a lansat un nou single care poartă numele de „Am să îți spun din nou”.

Timișoreanul care și-a descoperit pasiunea pentru muzică la vârsta de șapte ani când și-a cumpărat prima chitară a suferit un grav accident de maşină şi a fost la un pas de moarte. Anul trecut, Dragoș a câştigat titlul de Vocea României şi marele premiu în valoare de 100.000 de euro datorită voturilor telespectatorilor. În finala concursului, a ales să cânte „The Show Must Go On“, de la Queen, a interpretat cu Tiberiu Albu „Still Loving You“, iar alături de antrenorul său, Tudor Chirilă, a interpretat „Cântec prost“.

„Noua mea piesă face parte din albumul pe care plănuiesc să îl lansez anul ăsta.


Lansarea albumului, într-adevar a fost amânată din cauza pandemiei. Eu consider că un album ar trebui urmat și de un turneu de promovare. Că tot am ajuns să vorbim despre turneu, pot spune că am pus X în calendar pe câteva weekenduri din toamnă, mai exact septembrie și octombrie și plănuim un turneu național, în speranța că lucrurile vor începe să revină la normal. Avem un prim concert programat la Arad, în club Flex, în data de 9 aprilie și posibil să mai organizăm câteva și în martie, dacă restricțiile impuse de autorități ne vor permite asta. Pandemia a lovit puternic industria muzicală și nu numai, din păcate și cred că toți ne dorim că lucrurile să revină la normal cât mai repede, bineînțeles, în condiții de siguranță din punct de vedere al sănătății. Chiar și așa, în septembrie 2020 am reușit să facem un turneu frumos prin țară, ajungând în opt orașe. Planurile pe 2021 sunt lansarea albumului, promovarea albumului prin țară și lansarea a câtorva piese noi, care nu vor fi incluse pe acest prim album”, ne-a declarat Dragoș Moldovan.

Membrii formației lui Dragoș Moldovan sunt Adrian Nițulescu – bas, Cezar Boicu – keyboards, Iulian Iacobici – chitară, Andrei Jipa – chitară și Sergiu Nădăban – tobe.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.