Migranți prinși la scurt timp după ce au intrat ilegal în România....

Migranți prinși la scurt timp după ce au intrat ilegal în România. Cine era călăuza

1
DISTRIBUIȚI

 

Polițiștii de frontieră din cadrul sectorului Deta au reușit, aseară, în jurul orei 22, să descopere un grup de migranți care tocmai intrase ilegal în România.


Agenții au oprit pe DN 59B, în localitatea Toager, un autoturism marca Renault, condus de un cetăţean român, în vârstă de 29 ani.

”În urma verificării mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au depistat alte şase persoane, cetăţeni străini.  Având în vedere faptul că nu îşi justificau prezenţa în zonă, cetăţenii străini, toţi de sex masculin, precum şi şoferul autovehiculului au fost conduşi la sediul sectorului pentru cercetări. În cadrul verificărilor preliminare, persoanele în cauză au declarat că sunt cetăţeni afgani şi sirieni, trei dintre ei fiind minori cu vârste între 12 şi 16 ani, adulţii având vârste cuprinse între 18 şi 44 de ani”, se arată în comunicatul ITPF Timișoara.

Șoferul este cercetat pentru trafic de migranți, iar afganii și sirienii pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat. Ancheta continuă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.