Nasleu către angajații Piețe SA: ”Papagalilor, proștilor. Voi vă fu…ți? Ce relevanță...

Nasleu către angajații Piețe SA: ”Papagalilor, proștilor. Voi vă fu…ți? Ce relevanță are că eu beau un pahar?”. Cum a încercat să oprească apariția articolului. Ascultă înregistrarea integrală

5
DISTRIBUIȚI

PRESSALERT.ro a intrat în posesia unei înregistrări audio de la o ședință fulger convocată, în 12 noiembrie 2020, de directorul de la Piețe SA, Ioan Nasleu. Ședința a fost de fapt un monolog de șase minute și 40 de secunde în care Nasleu, deranjat de faptul că unii dintre angajați s-au întrebat dacă mai este director și i-ar fi spus unui funcționar din Primăria Timișoara că bea în timpul orelor de serviciu, i-a jignit și i-a amenințat cu concedierea și cu dosarele pe care le-a făcut fiecăruia pentru că a fost ofițer SRI și știe cum să facă lucrul acesta. Extrem de agitat, directorul de la Piețe SA a folosit un vocabular de interlop, nu de șef al unei instituții.

”Ședința va fi foarte scurtă și va avea repercursiuni de luni. Întrebarea unui băiat de aiciea, colaborator de al meu <<Mai e Nasleu director?>>. Da, mai sunt director. Și cât mai sunt director, de luni, o să vă dau afară. Dacă eu mai beau un pahar sau dacă am băut o sticlă, voi ăia care vă știți, ăia doi care i-ați raportat lui Birda (Victor Birda, membru în comisia de invetariere de la Piețe SA din partea Primăriei Timișoara, n.a.). Și Birda vine și îmi spune că voi sunteți papagali, că nu știți că eu conduc de vreo 20 de ani. De luni vă dau afară cât sunt eu director. Ăia care v-ați plâns, ăia doi, vă știți voi, că bea la lucru. S-a dus Birda, Birda a venit. Și ce relevanță are asta? Ăia doi, ce relevanță are asta? Mi-a zis Birda tot. Doar să nu uitați că am camere și la apartament când v-ați adus amantele și aici când vă întâlneați. Deja e care pe care. Vă spun de acuma, vă știți voi care, cât sunt eu director sunt. Când nu mai sunt eu vă angajează. Eu vă dau afară, vă angajează altcineva. Nu vă uitați că mi-ați mâncat din palmă. Să înțelegeți asta. Și atât sunteți de proști că nu v-ați uitat la emisiune când primarul te laudă, aseară, în direct, vă puneți împotrivă. Atât am vrut să vă zic, de luni o să vă schimb, o să vă dau afară. Mi-asum. Vă știți voi care, ăia care i-am ajutat și care tremurau și plângeau la mine în birou. Ce relevanță are că eu beau un pahar? Eu mă trezesc dacă beau. Voi din prostie niciodată. Tot proști o să rămâneți. Vă știți voi care. Și care mă vorbiți pe la spate și care-mi mâncați din palmă și care plângeau în biroul meu și ce bine le-am făcut. Se rugau pentru mine și acum mă vorbesc. A venit Birda și mi-a zis, uite, mă, ce zic ăștia de tine. Ce ați crezut că faceți voi, că mă ziceți la un funcționar, că mă pârâți că beau un pahar. Da, dar eu din beție mă trezesc. Eu beat nu am fost. Am băut două pahare. Voi din prostie niciodată. De luni, cât o să fiu eu director, o lună, două, șapte, s-ar putea să fiu patru ani, eu o să fiu, voi nu o să mai fiți. Vă angajați după aia că sunteți capabili. Ca să înțelegeți cei care mă vorbiți pe la spate. Să terminăm și cu asta, cu întrebări de alea. <<Dar mai e Nasleu director?>>, întreabă pe scări un apropiat. Da, mai e director, cu înregistrarea pe telefon, Mai e director Nasleu și încă va mai fi, dar voi, proștilor, nu o să mai fiți”, le-a spus agitat Ioan Nasleu subordonaților.

După câteva secunde, directorul de la Piețe SA, și-a reluat ideile puține, dar a crescut intensitatea amenințărilor: ”Mă pârâți că beau un pahar.(..) Bă, voi nu înțelegeți că eu încă… de douăș și ceva de ani conduc. Voi tot la mână a doua o să fiți, second hand o să fiți. Ăia care mă pârâți, spuneți-mi. Problema voastră – că eu nu iau șpagă niciodată. Nu am luat șpagă niciodată ca să înțelegeți. Că aia e problema. Restul, voi ați mai luat câte o chestie, una, alta. Dacă vreți  fight (luptă, n.a.), o să aveți. Doar vreau să vă spun liniștiți-vă. Că deja mi-a ajuns. Toți vin să îmi spună cum mă vorbiți voi de rău, oameni pe care eu v-am angajat, oameni pe care eu v-am mărit salariile, oameni care-mi mâncați din palmă și mă vorbiți pe la spate. Sunt cu fruntea sus. Vin, plec, cu fruntea sus, dar voi se pare că nu. O să am o discuție și cu familiile voastre.


dacă o mergem mai departe, vedem.
Toată lumea cum îi. Pentru că m-am săturat. Ăla săracul se duce, Victor Birda, uite ce zic ăștia, uite ce mi-o zis că bea, că vine la mine. Bă, ce relevanță are pentru firmă? Băi ce relevanță. Voi fă fu…ți? Vă fu…ți. Eu vă zic ceva? Amantlâcurile, v-am zis ceva de aicea? Că eu beau un pahar? Ziceți, acuma, reproșați-mi ce fac eu, ce v-am făcut eu rău? Că numai bine v-am făcut. la ăia care se sciu ei. Ce v- am făcut eu rău? Amantlâcurile le știu și din-naintea mea și de când am venit eu. Am încercat să fiu corect cu voi. V-am spus, cât o să fiu director puteți să mă vorbiți, puteți să faceți, pe fiecare am dosar. Și dosarul meu e mult mai amplu decât al vostru. Ascultați-mă. Pentru că eu știu să fac dosare. Din păcate sau din nefericire pentru voi, am fost ofițer și am făcut dosare. Și am dosarul la fiecare, cu poze, cu înregistrări, cu convorbiri, cu afirmațiile voastre. Ați vrut să faceți fight cu mine? (…) Voi vreți să fiți justițiari în firma asta? Firma asta poate să funcționeze și fără mine și fără voi și fără director economic. Da, dar ați greșit. Tot vă plângeți ca papagalii. Aia înseamnă – știi, tot ce e negru e pervers. Știa că mi-a zis un prieten. Auzi, ziceți-mi mie. Eu combinații nu am făcut. Eu vă dau încă zece. La orice acuzație eu o să vă dau încă zece ce ați făcut voi. Să înțelegeți – de săptămâna viitoare care pe care. Să vă pregătiți, pregătiți-vă dosarele voastre, pregătiți-vă. Eu zic să vă lasați la mâna voastră că vă am pe fiecare. Eu am vrut să fiu domn, am crezut că aicea facem o familie. M-am purtat cu voi ca o familie. ca să aud că mă pârâți la toate colțurile, că mă vorbiți de rău, că am înregistrare când întreabă <<dar mai e director Nasleu?>>. Da mai e director Nasleu să știți, că am înregistrarea cum întreba pe scări pentru că am și oameni fideli aici”.

Ca să fie sigur că a fost bine înțeles, Nasleu a ajuns să-l invoce în sprijinul său și pe primarul proaspăt ales Dominic Fritz. ”Gândiți-vă ce vreți la viața asta. Eu sunt cu fruntea sus. Dacă primarul Fritz m-a lăudat aseară trebuie să vă gândiți, vă trimit filmarea, o pun pe grup, m-a lăudat și a zis că colaborarea e extraordinară cu mine, voi vă gândiți că vă puneți împotriva curentului? Așa vă întreb, la mintea voastră mică, înnebuniți de dragoste, de combinații, că e unul care-l manipulează pe celălalt și ălălalt va pierde. Știi, că aici întotdeauna îi… Gândiți-vă la asta. Atât. Nu vreau ședință lungă, doar gândiți-vă la toți cei care faceți. V-am respectat. Am zis colaborăm, dar v-am zis cei care-mi cântau prohodul o să-mi cânte la mulți ani săptămâna viitoare, dar am o vorbă eu – decât să mă înjure din sufrageria mea, mai bine mă înjură de peste drum. O să fie competenți peste un an, doi, când o să plec eu, să se angajeze înapoi, dar rețineți – decât să mă înjure din sufrageria mea mă înjură de peste drum. Întrebări? O zi bună, domnilor, doamnelor”, a încheiat Nasleu discursul amenințător.

Contactat pentru a exprima un punct de vedere, Ioan Nasleu a transmis printr-un mesaj în care afirmă ” o să ai o conferință de presă, vei afla totul” și a cerut să o las ”mai moale”  și a amenințat cu o presupusă înregistrare video legată de familie.

Nasleu, pus director la Piețe SA cu sprijinul fostului primar Nicolae Robu și devenit celebru pentru chefurile cu interlopii din gruparea lui Lucian Boncu, a fost filmat de aceștia în timp ce sforăia la masă, pe o terasă din Timișoara, după ce au chefuit împreună. Șeful de la Piețe SA a avut numeroase declarații publice în care a jignit, de la jurnaliști  până la președintele Klaus Iohannis sau primarul Dominic Fritz. Pentru declarațiile sale antisemite, Comunitatea Evreilor din Timișoara a protestat public.

5 COMENTARII

 1. Se crede zmeu nasolica asta, dar sa nu uite ca si cizmarul se credea la fel.
  Se bazeaza pe dosare, comportament de sifonar, tine cu dintii de post ca stie ca altfel e pa.
  Si cand va cadea va vedea cum va ajunge ultima sageata din tolba.

 2. Cand mai lucra la SRI la toate femeile pe care le cunostea le arata legitimatia de Sri sperand sa le impresioneze.
  Si cand te gandesti ca si cei din Sri se pensioneaza la 42 de ani cu niste pensii … babane.

 3. Ce clovn! E plina tara de mardeiasi de-astia de mana a 14-a, care s-au crezut buricul pamantului, dar s-au trezit la un moment dat in tomberon si nu au stiut ce li se intampla… :))

 4. …un caracter…se vede. ….bleah!!!…..afara…si dute de unde ai venit….papagalule.
  …ai fost o mare…c….va!
  imbracat ca un joker…de cand te stiu. nu esi in stare sa vrajesti o femeie…ai mai cumparat cate una.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.