Nasleu după demitere: „Lupta nu s-a terminat. (…) Vreau să fiu lăsat...

Nasleu după demitere: „Lupta nu s-a terminat. (…) Vreau să fiu lăsat în pace atât eu, cât și familia și apropiații mei”

4
DISTRIBUIȚI

Directorul Piețe SA a reacționat la vestea că, astăzi, consiliul de administrație al societății aflate în subordinea Primăriei Timișoara a decis înlăturarea sa din funcție.

„În sfârșit, primarul Dominic Samuiel Fritz și-a realizat singurul său mare proiect, poate singurul din mandatul său: demiterea mea de la conducerea SC Piețe SA”, a transmis Nasleu prin intermediul unei postări Facebook, scriind greșit al doilea prenume al edilului-șef, de fiecare dată când acesta este pomenit.

„Am coloană vertebrală și nu plec capul în fața nimănui.


Dimpotrivă, plec cu fruntea sus, știu tot ce am făcut pentru societatea Piețe SA în perioada cât am fost director, prin concurs, știu și colaboratorii mei. Lupta nu s-a terminat însă. Se va termina doar atunci când tot ce mi s-a pus în cârcă va fi demontat, acuzațiile aduse fiind nefondate. Le mulțumesc angajaților Piețe SA, cu excepția unei singure persoane, se știe singură persoana aceea, le mulțumesc colaboratorilor din piețe, producătorilor și comercianților și îi asigur că vor găsi în mine un sprijin loial. Rămân același om care apără valorile creștine și voi avea o luptă și mai acerbă cu cei care urăsc Biblia și nu pun mâna pe ea”, a scris fostul consiler personal al fostului primar Nicolae Robu.

„Sper că, prin demiterea mea abuzivă dorită cu ardoare de Samuiel Fritz, să fie un beneficiu pentru societatea Piețe și să înceapă în sfârșit investițiile cerute de mine Primăriei prin zecile de adrese. În plus, vreau să văd că Samuiel Fritz își îndeplinește promisiunea dată comercianților pe când era în campanie electorală: să înjumătățească chiriile celor care sunt în contract cu Piețe SA! Totodată, sper ca această hărțuire mediatică, generată de dl Fritz prin telefoane la diverse redacții de presă, să înceteze. Nu mai sunt persoană publică, nu mai sunt nici om politic, nu mai reprezint nicio miză pentru nimeni, așa că vreau să fiu lăsat în pace atât eu, cât și familia și apropiații mei. Tocmai de aceea, aceasta va fi ultima mea comunicare pe această temă”, mai spune mesajul lui Ioan Nasleu.

4 COMENTARII

  1. ce familie, ba, talharule? tu si prietenii tai interlopi? aia-i familia ta? la puscarie cu tine si cu robulake si cu restul „familiei”, bulangiule!

  2. Nah, gata! Acum puteti inchide tristetea asta de ziar online. Va urmaresc de ani de zile si ca un cetatean neimplicat politic al Timisoarei nu pot sa va spun decat ca mi-e tare mila de voi. Eu atata frustrare si ura nu am vazut la nimeni pana acum. Din sculare in culcare , voi in ultimii ani din viata voastra nu ati stiut altceva decat: Boncu, Nasleu si Robu! Daca voi credeti ca va mai da cineva inapoi anii irositi doar ca sa urati e treaba voastra 🙁

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.