Nasleu a recunoscut parțial, în direct, ultimele dezvăluiri PRESSALERT.ro. Ce i-a transmis...

Nasleu a recunoscut parțial, în direct, ultimele dezvăluiri PRESSALERT.ro. Ce i-a transmis primarului Fritz

6
DISTRIBUIȚI

Directorul S.C. Piețe S.A., a organizat, luni, o conferință de presă, transmisă online, pentru a-i răspunde primarului Dominic Fritz, care l-a acuzat de management defectuos pentru că societate înregistrează pierderi, dar și de dispariția unor bunuri de inventar. Ioan Nasleu a precizat că este director la S.C. Piețe S.A. din iulie 2019 și a prezentat cifrele legate de încasări, cheltuieli, pierderi și redevențe. Directorul a precizat că toate piețele sunt vechi, iar proprietarul lor – primăria – nu a făcut investiții, s-a impus realizarea de reparații prin eforturi financiare proprii.

Nasleu a precizat că managementul defectuos nu i se datorează lui, ci redevențelor pe care Piețe S.A trebuie să le achite către Primăria Timișoara. El a mai spus că Piața Iosefin este pe pierdere, acolo fiind un contract păgubos, dacă nu ar fi Iosefin, restul piețelor ar fi pe plus. „Domnul Fritz e în eroare, consilierii dânsului sunt degeaba”, a declarat acesta.

Directorul de la Piețe S.A. a mai spus că, de fapt, primarul ar trebui să își dea demisia.  „Domnul Fritz e în eroare când îmi cere demisia mea. Ar trebui să își dea demisia el și aparatul care nu a făcut niciodată o investiție prin contract. (…) Cum puteți cere demisia mea cu un grad de îndeplinire de 96% a criteriilor de performanță a societății? Sunteți în eroare maximă! (…) Domnul Fritz mi-a spus să închidem piețele, i-am spus că trebuie să găsim o soluție, nu le închidem. Spun asta pentru că mama mea vinde în piață în Caransebeș. (…) Din punctul meu de vedere aveți comportament oscilanto-deviant. Îmi cereți demisia, mă lăudați, iar îmi cereți demisia. (…) M-ați acuzat că am mers în concediu în America, da, pentru că eu anul trecut mi-am sacrificat toate weekendurile stând în piețe să vorbesc cu oamenii. Puteam sta acasă, dar am stat în piețe să găsesc soluții cu piețarii”. Acesta a mai spus că au crescut mult cheltuielile pentru că au fost impuse măsuri de protecție anti-covid.

Directorul de la Piețe a mai precizat că poate fi demis și pleacă cu fruntea sus pentru că și-a îndeplinit atribuțiile de serviciu.

„Poate consilierii cu nume de reni Ruben, Rudolf etc. vă informează greșit. (…) Am întâmpinat greutăți și pentru că mare parte din piețe nu erau intabulate. Am reușit intabularea tuturor piețelor, ceea ce nu s-a făcut timp de 30 de ani, orice director USR vine după mine, am intabulat piețele, nimic nu era făcut de 30 de ani”, a spus Nasleu.

În ceea ce privește bunurile lipsă din gestiune despre care vorbea Dominic Fritz, Nasleu a spus că un angajat al Primăriei Timișoara le-a propus pentru casare în 2016. „O altă acuzație lansată de Dominic Fritz încă primar este că sunt bunuri lipsă, dar domnul primar e în eroare. Primăria nu are nici acum o comisie de casare. Plec cu fruntea sus, nu țin de funcția asta. Toate bunurile au peste 15 ani, sunt nefuncționale. Nu sunt bunurile de la Piețe, sunt ale primăriei. Dominic Samuel Fritz, primarul care nu face nimic, primarul-influencer, mă acuză pe mine de dispariție. Păi primăria, prin oamenii lui, care au fost puși să mă distrugă, de ce nu au luat aceste bunuri? Sunt culpabili, la un proces o să vadă Dominic Samuel Fritz”, a afirmat Ionuț Nasleu.

Directorul general al Piețe S.A. a făcut apel să fie demis de Consiliul de Administrație al societății. „O să solicit colegilor mei din Consiliul de Administrație să mă demită azi sau cel târziu mâine, nu vreau să îi expun pe ei, nu vreau ca ei să fie demiși pentru niște cauze ipotetice, culpabile mie, ce zice Dominic Samuel Fritz. Vreau ca și colegii mei cu care am muncit și am stat zi și noapte să găsim soluții pentru piețe să mă demită ei, să plec cu fruntea sus, nu să mă demită AGA, să fie puși într-o situație penibilă. Fac un apel imperios necesar să mă demită CA actual nu ca Dominic Samuel Fritz să aibă o satisfacție și să demită acești oameni care au muncit pentru Piețe.


Văd că în ultima perioadă primarul influencer tot face referire la mine. Îi mulțumesc că mă aduce în atenția opiniei publice, eu, un amărât de director, el ditamai primarul și eu sunt obsesia lui. Îți mulțumesc, Dominic Samuel Fritz, pentru atenția pe care mi-o acorzi. Ești un influencer, dar sub medie. În realitate, nu sunt eu scopul, sunt și voi rămâne alături de primarul Nicolae Robu. Pentru că primarul Nicolae Robu nu a făcut nicio ilegalitate și a fost un om iubit. Eu sunt ultimul bastion în compromiterea primarului Robu. Eu sunt un mic pion pe tabla de șah”, a mai declarat fostul consilier personal al lui Robu.

Directorul de la Piețe S.A. a confirmat dezvăluirile PRESSALERT.ro din ultimele zile, legate de faptul că mașina de serviciu a fost trimisă la București pentru a o aduce la Timișoara pe noua sa ”cucerire”, în plină pandemie sau că bunuri de la Piețe au ajuns acasă la el. „Să arunce cineva cu piatra care a avut mașină de serviciu și nu a folosit-o nici măcar o dată în interes de serviciu. I-am trimis să aducă materiale de la București, angajații mei au lucrat în timpul liber pentru mine. Întotdeauna am plătit lucrări din bani personali, poate sunt acuzat de oameni care plângeau că nu au ce mănânce. Am montat două dispensere la mine acasă pentru că nu se găseau în comerț. Omul ăsta care mă vinde ca un Iuda a luat șpagă, a tras curent la boxele comercianților fără să pună contor, se dădea verișor cu mine. Dacă am montat două dispensere le plătesc, dar nu am luat niciodată mită, plec cu fruntea sus. Nu vreau ca CA să sufere din cauza mea. Dominic, reține, o să pierzi, Robu se va întoarce și atunci o să te întorci de unde ai venit, în Germania”, a mai spus Nasleu.

Directorul de la Piețe SA a luat foc când a auzit că sunt întrebări de la PRESSALERT.ro. ”Apar niște articole într-o presă… nici nu răspund la jurnalistul ăla, pseudo-jurnalistul ăla, căruia i-am adresat niște întrebări publice… niște oameni lângă mine… Eu mă bucur că pot fi acuzat că am consumat niște benzină. Nu am fost acuzat niciodată, în 20 și ceva de ani de funcții publice, de conducere, de șpagă, de mită, de orice infracțiuni grave. Faptul că încearcă să mă acuze că am luat mașina… Vă întreb eu pe dumneavoastră, să arunce cineva cu piatra care a avut mașină de servici și nu a folosit-o măcar o dată în interes personal. Da, sunt vinovat de asta. Vă rog eu să aruncați cu piatra”, a susținut acesta.

Nasleu a continuat să se încurce în explicații, susținând că ” eu i-am trimis să aducă materiale de la București. S-a întâmplat să se ducă. Angajații mei au lucrat în timpul liber pentru mine, pentru că sămbetele în care erau în piața volantă pentru acele tuneluri de dezinfecție aveau recuperări. Ei s-au bucurat că pe timpul lor liber și pe banii mei… Întotdeauna, puteți să-i întrebați, întotdeauna eu am plătit din bani personali. Chiar dacă au efectuat lucrări la mine în timpul lor liber, eu am plătit extra. Sunt acuzat acum de oameni care au fost lângă mine, care le-am dat să mănânce, oameni care plângeau. Da, sunt bun, și îmi asum asta. OK, dacă se constată de Curtea de Conturi prejudiciu, că am cumpărat… A, domnul în cauză face referiri că am montat două dispensere la mine acasă. Da, e adevărat, îmi asum asta. Dar eu și sâmbăta și duminica pelcam la piață, dădeam mâna cu oamenii, și era normal să am dispensere cu dezinfectat acasă înainte de a pleca, pentru a proteja sănătatea angajaților mei și a comercianților și a piețarilor. Dacă se constată vreun prejudiciu de Curtea de Conturi, îl plătesc. Am montat, da, dar am montat pentru că nu găseam în comerț, știți bine că erau dispărute, pentru a proteja angajații mei și colaboratorii mei”.

Directorul de la Piețe SA l-a atacat pe editorul șef al PRESSALERT.ro, cel care a făcut dezvăluirile despre abuzurile comise de Nasleu,  susținând că ”doi penali, Dragoș Boța, cu alt penal, Marius Ștefan, care face parte dintr-o anumită etnie, se mai dă și pocăit, regele amantelor, au o campanie împotriva mea. Când doi penali se unesc împotriva unui om care nu are, nu e acuzat de nicio faptă penală, despre ce vorbim?”.

6 COMENTARII

 1. ce weekenduri ti-ai sacrificat anul trecut, BOULE, cand toata planeta era cu interdictie de deplasare? ce concedii visezi, esti tampit? si nici nu s-a terminat, si tie-ti arde de plimbari, bulangiule? mai taci in plm si zi merci ca nu esti linsat, tigan coclit ce esti

 2. Mai nenorocit de popa ce esti, cum poti sa minti ca nu ai avut dosar penal? Recunoaste ca parchetul local Timisoara a instrumentat dosarul penal deschis pe numele tau referitor la regimul armelor si munitiilor, mai mult a si dispus confiscarea armelor care la anumit moment le detineai ilegal! Aceste informatii se pot obtine de la Parchetul de pe linga Judecatoria Timisoara s-au de la Serviciul Arme din cadrul IPJ Timis! Deci, esti un penal mai Nasleu

 3. Vinovați sunt organele statului că îi lasă liberi pe acești derbedei să fie printre cetățeni….
  Bine că unii fac 10 de pușcărie pt 60 RON vezi cazul doamnei conductor de tren iar derbedeul că fură benzina și obiectele de inventar a statului este ceva normal…
  Să înțelegem că doar înalții funcționari, directori și primari au voie să fure și noi restul……?????
  Vedeți cu cata nonșalanță vorbește despre însușirea, furtul din patrimoniul statului?????
  Ce să credem noi cetățenii sau mai bine zis ce învățătură putem să deducem de la acest director că putem să furam benzina sau obiecte cu valoare mică ce nu depășește 100000euro????
  Poate ne spun și nouă procurorii cât avem voie să furăm????
  Până în ce valoare???

 4. un coclit notoriu…care nu a reusit sa aiba si el o femeie in viata lui…care a pacalit fraierii asa zisii interlopi…si care la o adica …cum se observa…a dat din casa tot.
  caracter infect. au pus botu la vrajelile lui niste ghiolbani care dupa micile combinatii si telefoane de trafic de influenta …au avut de pierdut f mult.
  numai ca la bucuresti nu prea a reusit. a reusit la robu si la niste fatuci care oricum nu aveau nimic.
  acum ne da lectii de management…dute de unde ai venit….la bagat lemne pe foc…la cazanarie.
  halal personaj!

 5. Acum domnul profesor intelectual și ultracinstitul Robu Nicolae poate fi mândru că a avut așa consilier personal și mai mult poate fi iar mândru a doua oara deoarece are un asemenea prieten bun cu care într-adevăr se poate mândri………..
  Dar nici Robu nu este departe cu vocabularul față de acest derbedeu…..
  Și SRI poate să se mândrească cu acesta pt că se folosește de numele serviciilui pt a intimida angajații………
  Nu vedem nici un punct de vedere din partea SRI cu privire la aceste aspecte sau poate este deacord sau poate chiar implicat, ce să credem noi cetățeni ii?????

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.