Noi seminarii de interes pentru companii, organizate de CCIAT. Cum puteți participa

Noi seminarii de interes pentru companii, organizate de CCIAT. Cum puteți participa

0
DISTRIBUIȚI

centrul regional de afaceri

În luna februarie, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează mai multe seminarii de informare a agenților economici, pe diferite teme. Pe lângă cel care are în vedere modificările din legislația muncii, deja anunțat, vor fi prezentate modificările legislative privind securitatea de incendiu și legislația referitoare la sănătatea publică.

Seminarul de informare privind legislația în domeniul securității la incendiu, organizat împreună cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență, va avea loc în data de 18 februarie, cu începere de la ora 10,00, pe platforma ZOOM, iar înregistrarea se face accesând acest link.


Vor fi dezbătute modificările legislative în domeniu, drepturile, obligațiile și sancțiunile privitoare la autorizația de securitate la incendiu și dificultățile întâmpinate pentru obținerea acesteia. Taxa de participare este de 150 de lei de persoană plus TVA, iar pentru firmele membre CCIAT este gratuită.

În 19 februarie, cu începere de la ora 12,00, se va desfășura un seminar virtual despre noutățile legislative în domeniul igienei și sănătății publice, în cadrul căruia vor fi dezbătute norme de igienă și sănătate publică privind mediul de viață al populației, norme de igienă referitoare la unitățile sanitare, verificarea periodică de către Inspecția sanitară de stat județeană a respectării condițiilor igienico-sanitare și a structurii spațiilor funcționale, ținând cont de profilul de activitate al acestora, și alte subiecte propuse spre a fi abordate. Seminarul, organizat în colaborare cu Direcția de Sănătate Publică, se va desfășura într-o manieră interactivă, sub forma unei sesiuni de întrebări și răspunsuri, iar cei care doresc să participe sunt rugați să transmită întrebări până cel târziu marți, 16 februarie, ora 16,00, pentru a putea obține răspunsuri punctuale. Și acest seminar este organizat pe platforma ZOOM, înscrierea se face accesând acest link, iar taxa de participare este de 150 de lei de persoană plus TVA, participarea pentru firmele membre CCIAT fiind gratuită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.