Un nou director interimar al Colterm, confirmat astăzi în funcție

Un nou director interimar al Colterm, confirmat astăzi în funcție

0
DISTRIBUIȚI

Consiliul de Administraţie al Colterm, întrunit azi, în şedinţă extraordinară, şi-a dat acordul pentru încetarea contractului de mandat de director general al lui Bogdan Nanu.

Totodată, a decis numirea lui Petre Florinel Nenu, coordonator activitate CET Sud, în funcţia de director general interimar pe o perioadă de maxim 120 zile, perioadă în care se va organiza concurs pentru post, a transmis Emilian Ştefan Valea, preşedintele consiliului de administrație al societății care este responsabilă pentru apa caldă și încălzirea timișorenilor.

Vă reamintim că precedentul director interimar, Bogdan Nanu, a demisionat după dezvăluirile privind problemele cu legea pe care le-a avut în trecut.

Primarul Dominic Fritz a spus, ieri, că nu sunt prea multe variante pentru înlocuirea lui Bogdan Nanu, care a demisionat din cauza scandalului iscat de trecutul său.


„Am rugat conducerea Colterm și consiliul de administrație să numească repede un director interimar. Momentan, directorul adjunct Emil Șerpe este cel care oficial este în control acolo, dar trebuie un director interimar, cel mai probabil el va veni din interiorul companiei, pentru ca așa, de pe o zi pe alta, nu găsești un manager, dar bineînțeles ca trebuie făcut un concurs și găsită o persoană potrivită la Colterm”, a spus primarul Timișoarei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.