Persoană prinsă sub dărmături după o explozie, la Timișoara FOTO

Persoană prinsă sub dărmături după o explozie, la Timișoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI

O persoană a fost prinsă sub dărmături după o explozie produsă în curtea interioară a unui imobil din Timișoara.

„Am fost solicitați să intervenim pentru salvarea unei persoane blocată sub dărâmături, pe strada Zăvoi din Timișoara.Ajunși la fața locului, pompierii au constatat că s-a produs o explozie la un imobil aflat într-o curte comună. În urma exploziei, o victimă de sex masculin a rămas blocată sub dărâmături. Pompierii au intervenit de urgență pentru extragerea victimei și au predat-o conștientă unui echipaj medical SAJ sosit la fața locului. 18 pompieri au intervenit de urgență cu două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, două autospeciale de descarcerare, un container de căutare-salvare și un echipaj SMURD. Din primele informații, e vorba doar despre o victimă, persoana blocată sub dărâmături”, a transmis ISU Timiș.

Echipajele fac cercetări la fața locului pentru a stabili cauza producerii exploziei și pentru a asigura zona.

UPDATE ISU Timiș a transmis că, până la finalizarea intervenției, din imobilele învecinate au fost evacuate opt persoane.


Acestea nu au necesitat îngrijiri medicale. La fața locului s-a deplasat și echipajul CBRN pentru a efectua măsurători. De asemenea, a fost solicitată și o echipă de inspectori din cadrul Inspectoratului de Stat în Construcții Timiș

Sursa foto: ISU Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.