Primăria recrutează personal pentru centrele de vaccinare. Cu cât vor fi plătiți...

Primăria recrutează personal pentru centrele de vaccinare. Cu cât vor fi plătiți medicii, asistenții și registratorii

0
DISTRIBUIȚI

Primarul Dominic Fritz face apel la medici, asistenți și registratori să sprijine campania de vaccinare anti-covid din Timișoara urmând a fi plătiți pentru munca lor.

„A fost deja lansat pe pagina covid19.primariatm.ro procesul de recrutare pentru timișorenii care vor să își ofere ajutorul în campania de vaccinare.


Apelul se adresează personalului medical (medici și asistenți) și personalului de suport (registratori) care doresc să lucreze în cadrul centrelor de vaccinare și care se pot înscrie într-o listă de selecție. Medicii pot avea orice specializare, iar ca registratori poate lucra orice persoană cu cunoștințe de operare a unui calculator”, a precizat, joi, Dominic Fritz.

Primăria Timișoara va încheia cu aceștia un contract de prestări de servicii, cu plata la oră: 90 lei/oră pentru medici, 45 lei/oră pentru asistenți, şi cu 20 lei oră pentru personalul care face înregistrările (sume brute).

„Doar prin vaccinare putem opri pandemia și doar cu ajutorul vostru putem să o facem. Fiți eroii noștri și înscrieți-vă chiar azi!”, a mai adăugat primarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.