Primăria Timișoara nu cumpără niciun semafor anul acesta. Care este explicația

Primăria Timișoara nu cumpără niciun semafor anul acesta. Care este explicația

1
DISTRIBUIȚI

După Colterm, o altă societate a Primăriei Timișoara are probleme cu facturile neplătite – Societatea de Drumuri Municipale.

„Cu SDM avem o problemă mare, tot financiară. Din aceste facturi rostogolite din anul trecut, 30 de milioane sunt facturi neplătite la SDM. Și acum SDM este o companie care este într-o stare destul de sănătoasă, în general, dar, bineînțeles, să aibă facturi neplătite în suma de 30 de milioane de lei nu este neapărat o situație foarte comodă pentru companie.


Asta arată încă o dată felul în care s-au făcut lucrurile, pur și simplu s-au început lucrări, s-au dat comenzi pe bani inexistenți. Noi ne concentrăm acum să plătim cât putem din aceste facturi restante. Domnul viceprimar (n.r. – Ruben Lațcău) a avut o discuție la nivel de SDM și nu avem de gând să achiziționăm semafoare în acest an pentru că există această tradiție locală de a semaforiza orice se poate, dar noi ca municipiu ne-am decis să nu cumpărăm de la SDM semafoare în acest an. Acolo unde chiar este nevoie putem să remontăm semafoare din locuri unde nu este nevoie de ele. În rest, ne vom concentra pe finalizarea trotuarelor”, a spus primarul Dominic Fritz.

Edilul a mai precizat că vrea să folosească SDM și la construcția de parcări. Administrația locală va mai iniția și un program de reparații pentru străzi, realist, în baza fondurilor existente.

1 COMENTARIU

  1. Draga Redactie, cautati in ordinea de zi a ultimelor sedinte se veti gasi ca s-au alocat 15 milioane de lei catre SDM fara a se specifica destinatia acestor fonduri, asa, ceva pe ultima suta de metri, anuntati-l si pe herr ca el nu are de unde sa stie

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.