Primarul Fritz despre directorul de la Piețe SA: „Domnul Nasleu a preluat...

Primarul Fritz despre directorul de la Piețe SA: „Domnul Nasleu a preluat această companie pe profit și în nici doi ani a adus-o în pragul unui dezastru financiar”

1
DISTRIBUIȚI

Adunarea Generală a Acționarilor (AGA) de la Piețe SA, societate aflată în subordinea Primăriei Timișoara, va avea loc marți, 23 februarie, de la ora 16, la Sala Capitol. Pe această temă au fost contre, ieri, la ședința Consiliului Local. Consilierii USR PLUS ar fi vrut să facă azi ședința AGA, însă aleșii liberali s-au opus vehement.

Potrivit consilierului Simion Moșiu de la PNL, convocarea ședințelor AGA ordinare se face cu 30 zile înainte, iar a celor extraordinare cu 3 zile înainte.

„Eu cred în continuare că domnul Nasleu nu are ce căuta la direcțiunea Piețe SA.


Vorbim despre lucruri destul de serioase, dincolo de focul care a fost săptămâna trecută, au dispărut echipamente de peste 200.000 de lei. Domnul Nasleu a preluat această companie pe profit și în nici doi ani a adus-o în pragul unui dezastru financiar și asta nu a început cu pandemia, ci cu mult timp înainte, în anul 2019”, a declarat, miercuri, primarul Dominic Fritz.

Edilul susține că este un dezastru la piețe.

„Sunt conștient că și primăria și prietenul personal al lui Nasleu, domnul Robu, nu a făcut nimic în ultimii ani, nu a făcut investiții în piețe. Nu a existat nicio strategie pentru piețele Timișoarei, pentru ce ar însemna în ziua de azi o piață într-un oraș modern ca Timișoara. Nimeni nu-i surprins că aceste strategii nu pot să vină de la un personaj ca domnul Nasleu, care este foarte departe de valorile europene ale unui oraș ca Timișoara. În concluzie, eu și colegii mei din USR PLUS din Consiliul Local credem că domnul Nasleu nu are ce căuta acolo. Am mare încredere și mă aștept să îl demită Consiliul de Administrație în următoarele zile și marțea viitoare vom analiza, pe larg, în AGA, situația de la Piețe SA”, a mai precizat, miercuri, Fritz.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.