Primarul Timișoarei, protecție totală pentru condamnatul penal din fruntea Colterm. Cum a...

Primarul Timișoarei, protecție totală pentru condamnatul penal din fruntea Colterm. Cum a explicat sloganul USR din ultimele campanii electorale

2
DISTRIBUIȚI

 

Primarul Timișoarei, USR-istul Dominic Fritz, continuă să-i acorde încrederea sa directorului general de la Colterm, Bogdan Nanu, despre care presa a dezvăluit că a fost condamnat penal pentru că a fraudat firma la care a fost administrator. Într-un răspuns trimis celor de la Renașterea bănățeană și întrebat ce decizie va lua Fritz față de această situație, răspunsul primit de la Primăria Timișoara a fost că ”obiectivul Primarului este reușita procedurii de concordat preventiv de care depind evitarea insolvenței Colterm și reechilibrarea bugetului Primăriei îndatorată la Colterm”.

Niciun cuvânt despre solicitarea vreunei demisii pe motiv că sloganul ”fără penali în funcții publice” se referea la faptul că ”modificarea Constituției inițiată de USR propune următoarele: „Nu pot fi aleși în organele administrației publice locale, în Camera Deputaților, în Senat și în funcția de Președinte al României cetățenii condamnați definitiv la pedepse privative de libertate pentru infracțiuni săvârșite cu intenție, până la intervenirea unei situații care înlătură consecințele condamnării”.

Dominic Fritz susține că nu a știut până acum de problemele penale ale directorului general de la Colterm , care este membru PLUS, și l-a cunoscut ” în noiembrie în calitate de consultant financiar, într-un grup de voluntari specialiști în management financiar, organizat pentru a discuta soluții cu conducerea companiei Colterm.


Ulterior, Bogdan Nanu a devenit consilier personal al fostului director general Emil Șerpe în decembrie 2020 și a participat la discuțiile pentru restructurarea datoriilor Colterm cu creditorii companiei. A fost numit director adjunct și ulterior director general interimar de către Consiliul de Administrație al Colterm cu obiectivul încheierii concordatului preventiv ca instrument de prevenție a insolvenței companiei, soluție pe care a identificat-o și pe care Adunarea Generală a votat-o în unanimitate”.

2 COMENTARII

  1. Pinochiooooo mai bine taci minti in ultimul hal Fritzulica. Ia-te de mana cu atotstiutorul Rubenica, repetentul de Trifan si penalul de Nanu si plecati! Demisia baieti! Timisorenii nu iarta hotia voastra! RUSINEEEEE!!! DEMISIAAAAAAĂ

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.