Proiectul arădean French a lansat o piesă nouă, alături de timișoreanul Horea...

Proiectul arădean French a lansat o piesă nouă, alături de timișoreanul Horea Crișovan

0
DISTRIBUIȚI

Proiectul arădean French a lansat o melodie care poartă numele de „Inimi“, piesa masterizată, mixată și produsă de Cosmin Lupan avându-l că invitat special pe timișoreanul Horea Crișovan. În spatele proiectului se află Lung Frent Paul, cunoscut melomanilor și ca solistul formației Unity Of Opposites.

„Numele proiectului e de fapt e o poreclă care provine din numele meu de familie, Frent, dată de o cunoștință cu care obișnuiam să mă întâlnesc la cafea în cartierul în care am copilărit, Micalaca. Am început acest proiect la începutul anului trecut, când l-am cunoscut pe Cosmin Lupan producătorul meu , de care sunt foarte mândru și cu care mă înțeleg foarte bine .El a înțeles dorința mea de a mă exprima într-un mod natural și ușor de înțeles,mi-a apreciat versurile văzute prin prisma personală și inspirate din realitate. În momentul de față am reușit să lansăm cinci single-uri în limba română : «Buchet», «Am Luat», «Naiv», «Vin Pelin» și «Inimi», iar până la finalul acestui an sperăm să reușim finalizarea unui album în casa de producție Magic Sound care va spune povestea unui mic artist. Îmi doresc foarte mult să ne cunoaștem și să cântăm live aceste piese împreună“, a spus artistul.

Producătorul muzical al acestui proiect, Cosmin Lupan, a colaborat de-a lungul anilor cu o serie de artiști autohtoni, înregistrând pentru Hi-Q, Iris, Laguna, B-ton, Giulia, Talisman, Direcția 5, Voltaj, Pacifica și alții.

Horea Crișovan

„Inimi este o piesă la care au participat mai mulți artiști precum Horea Crișovan, Marcel Moldovan și Mihai Florea.


Piesa vorbește despre oameni care au renunțat să-și exprime sentimentele față de cei dragi, despre oameni care au devenit solitari, care își urmăresc doar interesele proprii, în timp ce alții caută un loc primitor în societate, caută empatie, dar de multe ori fără succes. Sper că într-o bună zi să ne întâlnim, să gustăm efectiv viața, în orice situație am fi”, a mai adăugat French.

„Tare m-am bucurat să pun și chitara mea pe această piesă. Echipa fantastică e din Arad. De Cosmin Lupan – producătorul muzical – mă leagă vreo 10 piese pentru Direcția 5 și încă «jde» producții făcute «mi-ar trebui foarte urgent te rog». Felicitări pentru Lung Frent Paul- voce super și compoziție, Marcel Moldovan (Drummer Extraordinaire), Mihai Florea-chitară dulce, Cosmin Lupan producție și mixaj. Responsabil cu chitarele «djihad style» de pe refren și cu soloul – subsemnatul”, spune Horea Crișovan despre această colaborare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.