PSD Timiș, atac la primarul Fritz după demiterea directorului de la Piețe...

PSD Timiș, atac la primarul Fritz după demiterea directorului de la Piețe SA

0
DISTRIBUIȚI

Nicio săptămână nu a ținut „curajul“ administrației Fritz de a începe curățenia generală și depolitizarea în societățile comerciale aflate în subordinea municipalității, sunt de părere reprezentanții PSD Timiș.

„Astăzi, ar fi trebuit să aibă loc, la ora 16:00, Adunarea Generală a Acționarilor (AGA) la Piețe SA pentru demiterea întregului Consiliu de Administrație, pentru neîndeplinirea criteriilor de performanță asumate prin mandat. Cu numai două ore înaintea ședinței, consilierii locali au fost anuntați că ședința se anulează, fapt care dovedește totalul dezinteres față de situația reală de la această firmă, cu pierderi economice și o inconștiență crasă a noilor administratori ai orașului în ceea ce privește guvernarea locală.


Niciodată, în istoria recentă a Primăriei Timișoara și a Consilului Local, nu s-a jucat alba-neagra cu ședințele AGA”, au transmis social-democrații.

Concluzia celor de la PSD este că Ioan Nasleu rămâne, astfel, în Consiliul de Administrație la Piețe SA.

„A plecat doar din funcția de director, alături de alți colegi din PNL, cu sprijinul nemijlocit al primarului Dominic Fritz. Probabil că acesta a fost trocul politic dintre USR-PLUS și PNL: îndepărtarea omului lui Nicolae Robu de la conducerea societății în schimbul păstrării sinecurilor și indemnizațiilor pentru liberalii din Consiliul de Administrație! Ceea ce s-a întâmplat astăzi, la Piețe S.A., domnule Fritz, nu este un pas spre «normalitate» ci o continuare a practicilor politicianiste netransparente, de culise, atât de blamate de domnul primar și de partidul său în campanie. Ați ratat, astăzi, o șansă importantă, domnule primar, de a arăta că doriți într-adevăr o altfel de administrație locală și ați arătat că sunteți prizonierul intereselor de grup ale colegilor de coaliție. Somn ușor, Dominic Fritz!”, este mesajul transmis de către PSD Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.