Reacția halucinantă a directorului Colterm, după dezvăluirea că a fost condamnat penal:...

Reacția halucinantă a directorului Colterm, după dezvăluirea că a fost condamnat penal: „Am învățat din această experiență”

1
DISTRIBUIȚI

Acum 20 de ani, Bogdan Nanu, noul director al companiei care se ocupă de apa caldă și încălzirea timișorenilor, a fost condamnat pentru inginerii financiare. Cel care ar trebui să salveze Colterm, societate cu grave probleme financiare, dar nu numai, consideră că problemele dezvăluite de Renașterea Bănățeană au fost o lecție care l-a ajutat să urmărească „cu mai mare determinare și pasiune activitatea mea profesională de 17 ani, în consultanță și managementul financiar”.

„În urmă cu peste 20 de ani, când aveam 24 de ani, am avut prea devreme o funcție de conducere unde am făcut greșeli manageriale, din naivitate, lipsă de experiență și, poate și din aroganță juvenilă.


Am plătit și financiar și în fața legii, și am învățat din această experiență. Înțeleg de ce acest episod din trecutul meu stârnește dezamăgire și îmi pare nespus de rău. Deși nu mă definește ca om și ca profesionist, cred că lecția învățată la început de drum m-a ajutat să urmăresc cu mai mare determinare și pasiune activitatea mea profesională de 17 ani, în consultanță și managementul financiar. Obiectivul meu principal ca director general este acela de a implementa concordatul preventiv, singura soluție viabilă capabilă să scoată Colterm din pericolul de insolvență. M-am implicat pentru că am convingerea că pot să ajut Colterm iar acest lucru o va dovedi doar timpul. Nu fac parte din nici un grup de interese și nu urmăresc altceva decât misiunea care mi-a fost încredințată, aceea de redresare a companiei de termoficare timisorene”, a transmis Bogdan Nanu.

Vă reamintim că, în urmă cu nici două săptămâni, Primăria Timișoara a anunțat că „având în vedere măsurile de reorganizare care se află în curs de implementare la Colterm SA, începând cu 1 februarie, funcția de director general va fi ocupată de Bogdan Nanu, actualmente director general adjunct. Emil Șerpe va trece pe poziția de director general adjunct, fiind decizia domniei sale, pe motive de ordin personale. Reprezentanții companiei de termoficare au mai transmis că schimbarea are la bază și experiența vastă în domeniul financiar a lui Bogdan Nanu”.

1 COMENTARIU

  1. Hotul e nerusinat pana la pacat. Auzi la el, a furat din cauza naivitatii. Pline puscariile de naivi, am putea sa ii eliberam pe toti. Saracul Boncu e anchetat tot din cauza naivitatii. Asteptam sa scape si sa il vedem director la Colterm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.