Reacție sfidătoare a lui Nasleu din Florida: ”Prostul de Fritz, îmi cere...

Reacție sfidătoare a lui Nasleu din Florida: ”Prostul de Fritz, îmi cere demisia”

3
DISTRIBUIȚI

Ioan Nasleu, directorul de la Piețe SA, a reacționat, astăzi, într-o postare pe Facebook, din Florida unde este în concediu, la cererea primarului Dominic Fritz către consiliul de administrație al societății de a-l demite. Textul publicat se repetă de mai multe ori în postarea celui devenit celebru pentru chefurile cu interlopii din Timișoara.

Nasleu susține că firma este pe pierderi deoarece ”am făcut reparațiile pe care Primăria nu le făcuse în ultimii 12 ani. Aceste reparații au permis funcționarea piețelor în condiții decente până se alocau fonduri de către Primărie pentru investiții majore.


Piețarii au apreciat ajutorul pe care l-am acordat mereu și deschiderea cu care le-am tratat și rezolvat solicitările, de câte ori a fost nevoie”.

Directorul de la Piețe SA l-a atacat din nou pe Dominic Fritz, afirmând că ” Dl primar pare că devine un influencer online, la concurență cu Bianca Drăgușanu… Are consilieri mulți, dar pare că sunt degeaba…Prostul de Fritz, îmi cere demisia, dar sa explice ca e deoasit, sa susțină P.S. Mă întreb, când a fost sincer dl primar – când m-a lăudat că am găsit soluții pentru piețari în perioada când aceste spații erau închise, sau acum, când îmi cere, din nou, demisia. Să profiți de acest nefericit accident pentru a cere demisii și demiteri ca să îți ascunzi neputința, asta da tehnică de influencer mediatic!”. Acesta nu este primul atac al lui Nasleu la adresa lui Fritz, una dintre ieșirile sale provocând inclusiv reacția comunității evreiești.

Ioan Nasleu a fost președinte al consiliului de administrație, iar apoi a devenit director general interimar la Piețe SA, societate aflată în subordinea Primăriei Timișoara, în aprilie 2019, ocupând ulterior funcția definitiv printr-un concurs la care a fost singurul candidat înscris

3 COMENTARII

  1. un papagal…intre papagali.
    un parazit….crezut de politicieni….interlopi si servicii.
    un caracter infect!
    boncu la puscarie….el pe saracie la america.
    …sa ne scapam de …alt prost.

  2. Lasa pe acest domn de la piete! Tu nu- l vezi pe Friz ca este praf! De pe alta planeta, asta nu-i grav? Asta ar trebuii sa ne dea de gindit ca i au dat timisorenii salar ca era fara venituri si acum angajeaza pe banii primariei alti paraziti si cosmonauti care nu stiu cu ce se mananca problemele din Administratia publica! Vai mama noastra!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.