Revoltă în dosarul traficului de cocaină al grupării Boncu: ”Nu am omorât...

Revoltă în dosarul traficului de cocaină al grupării Boncu: ”Nu am omorât pe nimeni”. De ce s-a amânat pentru a patra oară dosarul

2
DISTRIBUIȚI

Revoltă, astăzi, în sala de judecată la procesul de trafic de cocaină al grupării conduse de liderul interlop Lucian Boncu după ce judecătorul  a anunțat că vrea să o amendeze cu 1.000 lei pe o avocată care nu s-a prezentat la termenul la care trebuia să se judece pe fond dosarul.  Apărătoarea lui Alin Cionca, Aurica Șteț, a trimis instanței un document că este în carantină după ce a avut COVID 19, dar judecătoarea a cerut la termenul anterior ca avocații care nu pot să vină să-și asigure substituirea.


Anunțul l-a revoltat pe decanul Baraoului Timiș, Sergiu Stănilă, avocat și el în acest dosar, care a susținut ”în calitatea administrativă pe care o am” că ”nu trebuie să o amendați pentru că nu a venit. Este bolnavă, nu a fost la Epic sau pe vreo terasă și nu a venit. Dacă nu este grefierul la sală că este bolnav, judecătorul nu are ce face. Se amână cauza. Clientul are dreptul de a fi apărat de avocatul pe care și-l dorește”. O altă avocată a susținut că era pregătită să o substituie pe colega sa bolnavă, dar clientul a refuzat. Și alți avocați au sărit în apărarea colegei lor. Judecătoarea Adriana Stoicescu a susținut că se va pronunța prin încheiere. Judecarea pe fond a fost amânată pentru a patra oară consecutiv.

La verificarea măsurilor preventive, doar trei dintre inculpați au cerut să li se revoce măsura controlului judiciar. Deian Miloșev a cerut să i se revoce controlul judiciar pentru că ”m-am angajat și mi-e greu să merg să semnez și să fug iar la lucru”. Nicolae Gavrilă a solicitat, de asemenea, revocarea. Cel mai nemulțumit a fost Novac Radu, zis ”Jack” care a declarat că ”de două luni merg să semnez zi de zi la Poliție. Nu am omorât pe nimeni. De un an și jumătate tot merg la semnat. Nu am dat la nimeni în cap. Vă rog să dispuneți dumneavoastră de câte ori să mă cheme, nu în fiecare zi. Să le trimiteți o hârtie”. Instanța a rămas în pronunțare pe măsurile preventive, următorul termen pentru judecarea dosarului fiind stabilit pe 17 februarie.

2 COMENTARII

  1. Felicitari pressalert!

    Respect Maxim Dragos Bota!

    Tineti-o tot asa!

    Sunteti singuri din presa care mediatizati cazul acesta cu greutate!

    Se vede clar cat de putred e sistemul, cum se amana voit tot procesul.

  2. Si nesimtitq judecatoarea…chemi omu zilnic la semnat. Isi permit.le permite judecatoarea sa traga de timp,asa e cand esti manjita de ei din banii de droguri….romania e de prada!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.