Sală de sport pe bani europeni pentru un liceu din Timiș. Ce...

Sală de sport pe bani europeni pentru un liceu din Timiș. Ce valoare are investiția

0
DISTRIBUIȚI

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest a semnat cu primăria din Lugoj un contract de finanțare pentru construirea și dotarea unei săli de sport la Colegiul Tehnic „Valeriu Braniște” din oraș.

Potrivit proiectului, vor fi construite două noi corpuri de clădire – unul pentru sala de sport, iar cel de-al doilea pentru vestiare și alte spații aferente sălii de sport. Valoarea totală a investiției este de 6,72 milioane lei, din care 6,48 milioane lei finanțare nerambursabilă asigurată prin axa din programul Regio-POR 2014 2020 care vizează îmbunătățirea infrastructurii educaționale în învățământul profesional și tehnic.


Perioada de finalizare a lucrărilor este de 14 luni.

ADR Vest anunță, totodată, că s-a prelungit perioada de depunere a proiectelor pentru apelul care are în vedere promovarea transferului tehnologic pentru înntreprinderi mici și mijlocii (IMM-uri) sau întreprinderi mici și mijlocii în parteneriat cu centre de inovare și transfer tehnologic (ITT-uri) pentru investiții de transfer tehnologic, până la data de 15 martie 2021, ora 12,00. Solicitanții eligibili sunt parteneriatele dintre IMM și ITT încheiate în conformitate cu prevederile legale sau IMM-uri care în perioada de implementare încheie contracte de colaborare cu ITT-uri. Este obligatoriu ca, în cadrul implementării proiectului, IMM-urile să colaboreze cu un ITT acreditat sau autorizat provizoriu în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în vederea identificării și implementării transferurilor tehnologice propuse a fi realizate în cadrul proiectului sau soluțiilor inovative identificate în vedrea realizării unor produse sau servicii noi ori semnificativ îmbunătățite și introducerea acestora pe piața de profil. Valoarea finanțării nerambursabile solicitate este de minimum 25.000 euro și maximum 200.000 euro iar contribuția solicitantului este de minimum 10%. În cadrul acestui apel de proiecte, Regiunea Vest dispune de o alocare de 7.979.852 euro.

Mai multe informații cu privire la specificul proiectelor pot fi găsite pe site-ul ADR Vest.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.