Salvamontiștii din vestul țării, cei mai solicitați în ziua cu număr de...

Salvamontiștii din vestul țării, cei mai solicitați în ziua cu număr de intervenții record

0
DISTRIBUIȚI

Salvamont a avut intervenţii record în ultimele 24 de ore. A primit peste 120 de apeluri de urgență, cele mai multe fiind pentru Salvamont Lupeni.

Salvamontiștii spun că au fost solicitați să intervină la un număr îngrijorător de mare de evenimente, recordul negativ de până acum al acestei ierni.

În ultimele 24 de ore, la Salvamont s-au primit 126 apeluri de urgență, prin care se solicita intervenția salvamontiștilor.


20 de apeluri erau pentru Salvamont Lupeni, 12 apeluri pentru Salvamont Predeal, 11 apeluri pentru Salvamont municipiul Brașov, 9 apeluri pentru Salvamont Caraș Severin-Muntele Mic, 8 apeluri pentru Salvamont Prahova-Bușteni, 7 apeluri pentru Salvamont Harghita,
7 apeluri pentru Salvamont Gorj, 6 apeluri pentru Salvamont Sinaia, 6 apeluri pentru Salvamont Voineasa, 5 apeluri pentru Salvamont Maramureș, 4 apeluri pentru Salvamont Mureș, câte 3 apeluri pentru Salvamont Alba, Bistrița – Năsăud, Bihor, Bran, Sibiu, Borșa, Dâmbovița, Hunedoara, câte 2 apeluri pentru Salvamont Bacău, Azuga, Suceava și câte unul pentru Salvamont Caraș -Severin-Semenic și Brașov-Săcele.

S-au mai primit 52 apeluri prin care se cereau sfaturi și informații despre diferite trasee turistice din zona montană și despre starea pârtiilor din domeniile schiabile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.