Savurează experiențele gastronomice de la restaurantele din Iulius Town la pachet sau...

Savurează experiențele gastronomice de la restaurantele din Iulius Town la pachet sau pe terasă!

0
DISTRIBUIȚI

Ți-e poftă de un preparat gustos și rafinat? Iulius Town te invită într-o fabuloasă incursiune culinară pe tot mapamondul! Bucătarii își demonstrează în continuare îndemânarea prin pregătirea unor preparate de excepție de care tu te poți bucura chiar dacă sunt la pachet. Iar dacă vrei o experiență completă, restaurantele au găsit soluții să-ți asigure confortul și pe terasă.

Restaurantele cu specific internațional din Iulius Town sunt locul ideal pentru a intra în universul gusturilor exotice sau tradiționale pregătite cu măiestrie de bucătari. Îți poți lua la pachet micul dejun de la Neața Omelette Bistro, care îți propune rețete gustoase și hrănitoare, iar de la Tucano Coffee, Starbucks, Garage Cafe și Ted’s Coffee îți poți lua doza de energie pentru întreaga zi.

Fenice Palas îți pregătește delicii libaneze, iar mâncare proaspăt „fabricată” poți savura de la @Fabrika.


Pentru specialități italiene fă o oprire pe terasa C-House Milano, însă dacă pofta te trimite către bucătăria mexicană, Taco Bell îți pregătește la pachet taco şi burritos gustoase.

Și restaurantele din zona foodcourt te așteaptă cu o varietate de bunătăți pregătite cu iscusință pentru o experiență specială și servite la pachet sau pe terasă. Fie că alegi bucătăria italiană, chinezească, mediteraneană sau autohtonă, cu siguranță vei fi surprins de bogăția aromelor, dată de ingredientele atent alese.

Dacă alegi să stai pe terasă, trebuie să știi că siguranța ta este pe primul loc, de aceea măsurile de distanțare fizică și de protecție sunt respectate, mesele sunt dezinfectate periodic și sunt amplasate la o distanță de cel puțin doi metri, personalul poartă măști și mănuși, iar tu ai la dispoziție facilități pentru igienizarea mâinilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.