Scandal între vecini: un bărbat a amenințat cu o bâtă și un...

Scandal între vecini: un bărbat a amenințat cu o bâtă și un topor, celălalt a tras cu pistolul

0
DISTRIBUIȚI

Doi bărbați din orașul hunedorean Vucan, vecini de bloc, s-au certat, iar scandalul a degenerat. Unul dintre ei ar fi lovit o ușă cu un topor și a amenințat cu o bâtă de baseball, iar celălalt a tras cu pistolul.


Cei doi au făcut plângeri la Poliție și acum sunt anchetați.

Potrivit IPJ Hunedoara, marți, un bărbat în vârstă de 35 de ani, din municipiul Vulcan, s-a deplasat la sediul Poliției pentru a reclama faptul că, în noaptea de luni spre marți a avut un conflict cu un vecin în vârstă de 30 de ani, care i-ar fi lovit ușa cu un topor.

Bărbatul a mai declarat că marți, în momentul în care a revenit la domiciliu, a fost așteptat în casa scării de bărbatul de 30 de ani, care avea asupra sa o bâtă de baseball și îi adresa amenințări.

Reclamație a făcut și bărbatul de 30 de ani. El le-a spus polițiștilor că vecinul său a scos un pistol și a tras asupra lui trei focuri. Bărbatul a fost transportat în stare de conștiență la Spitalul din Vulcan, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Pistolul a fost ridicat de anchetatori. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru loviri sau alte violențe, amenințare, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și distrugere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.