SCM Politehnica ratează următoarea deplasare din campionat. Numărul jucătorilor cu covid s-a...

SCM Politehnica ratează următoarea deplasare din campionat. Numărul jucătorilor cu covid s-a dublat

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Politehnica (arhivă)

Situaţia epidemiologică de la clubul de handbal alb-violet nu s-a îmbunătăţit, ba dimpotrivă, s-a complicat. După ce săptămâna trecută au fost depistaţi doi jucători pozitivi la COVID-19, SCM Politehnica nu a primit veşti bune în zilele care au urmat „alarmei” medicale.


Numărul celor infectaţi cu noul coronavirus a ajuns la patru şi timişorenii nu au primit avizul pentru a se deplasa la Bucureşti pentru duelul cu HC Buzău din Liga Zimbrilor.

Mai mult, încă un polist e „suspect” de azi că ar avea aceeaşi problemă. Consecinţele stabilite de FRH sunt crunte pentru echipa care nu poate juca – eşec direct cu 0-10! Bănăţenii şi-au întrerupt antrenamentele până pe 8 martie.

„Având în vedere numărul cazurilor de COVID-19, echipa noastră nu a primit aviz pozitiv din partea DSP Timiș pentru a participa la turneul contând pentru etapa 18, fiind nevoiți să întrerupă și efectuarea antrenamentelor colective până la data de 8 Martie, perioadă în care ședintele de pregătire se vor efectua în mediul online. După această dată, în funcție de evoluția cazurilor, echipa va efectua din nou testul COVID-19 pentru a determina dacă se pot reîncepe antrenamentele colective în sală”, se arată în comunicatul clubului.

Meciurile din runda 18 sunt programate în sala „Rapid”, din Bucureşti, dar alb-violeţii, care trebuiau să întâlnească peste două zile Buzăul lui Pero Milosevic, vor pierde acest duel la masa verde, aşa cum s-a întâmplat anul trecut contra Sucevei, lui Dinamo şi Baia Mare. Poli, cu 25 de puncte, în 16 meciuri contabilizate, e pe 6 în elită şi ar avea următorul duel de ligă tocmai pe 6 aprilie, cu Bacăul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.