SCM Politehnica a învins-o la pas pe CSM Vaslui. Vlad Caba: „Toate...

SCM Politehnica a învins-o la pas pe CSM Vaslui. Vlad Caba: „Toate jocurile cu ei au un ritm debordant”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Politehnica / Facebook

SCM Politehnica a încheiat turneul covăsnean de la început de februarie cu o victorie. După ce ieri a remizat cu puternica trupă din Turda, alb-violeţii nu au mai avut azi emoţii pe final cu CSM Vaslui, scor 31-26.

Alb-violeţii au făcut o primă repriză solidă şi au condus cu cinci goluri în minutul 21.


Portughezul Barros a ajuns apoi la cota personală şapte în meci, marcând pentru 13-8 şi jocul părea uşor şi la îndemâna trupei pregătite de Vlad Caba.

Partea secundă s-a reluat de la 15-11, avantaj pentru timişoreni, dar în doar câteva minute moldovenii s-au apropiat, temporar, la doar un gol (15-14). Sadoveac a refăcut diferenţa de cinci goluri (min. 40), „recidivând” de la 7 metri. Apoi Călin Dedu părea să „rezolve” şi el toate calculele prin golul de 22-15 (min. 45). Totuşi, CSM Vaslui nu a renunţat la luptă şi a mai reuşit o apropiere la trei goluri cu mai puţin de zece minute rămase din meci. Dar bănăţenii nu au mai ratat finalul, Liviu Caba marcând pentru 29-23 (57) şi în fine alb-violeţii s-au putut relaxa.

SCM Politehnica (marcatori): Baican 7 goluri, Barros 7, Sadoveac 7, C. Dedu 3, Năstăsie 2, Caba 2, Cîmpan 1, Fenici 1, A. Dedu 1.

„Noi ne-am propus să obţinem victoria, ceea ce s-a şi întâmplat, dar după un joc foarte intens. Toate jocurile cu Vasluiul au un ritm debordant. Am controlat jocul, adversarul s-a apropiat dar am gestionat bine. Am obţinut patru puncte din două jocuri, ceea ce am şi vizat. Pot să felicit echipa pentru cele două prestaţii, ieri şi astăzi. Două jocuri în două zile e fezabil…”, a declarat Vlad Caba, pentru FRH TV.

În urma acestui succes SCM Poli a acumulat 25 de puncte în Liga Zimbrilor şi a urcat pe locul 6. Pentru SCM Politehnica urmează un nou turneu la finele lunii/începutul lui martie. Mai întâi, pe 27 februarie (ora 13), în Sala Rapid, din Bucureşti, alb-violeţii vor întâlni Buzăul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.