SCM Timişoara nu are noroc: Duel cu Oradea în turneul final al...

SCM Timişoara nu are noroc: Duel cu Oradea în turneul final al Cupei României la baschet masculin

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Baschet SCM Timişoara (arhivă)

„Leii din Banat vor reveni la începutul lunii martie în BT Arena din Cluj, acolo unde au fost atât de aproape de un rezultat pozitiv cu echipa gazdă marţi. SCM Timişoara va evolua de această dată în Ardeal pentru un loc în semifinalele Cupei României, dar sorţii nu au fost blânzi cu echipa pregătită de Dragan Petricevic, care trebuie să treacă de campioana CSM Oradea.

Mai mult, dacă vor trece de bihoreni, bănăţenii vor da piept cu gruparea care iese câştigătoare din duelul CSU Sibiu vs.


U-Banca Transilvania Cluj-Napoca. Meciurile se dispută din motive sanitare într-un turneu care va avea loc în perioada 6-9 martie la Cluj-Napoca.

„Avem cel mai nefavorabil tablou posibil, meci cu campioana din Oradea și apoi un posibil duel cu una dintre primele două clasate din Liga Națională, dar cu siguranță nu vom merge la Cluj-Napoca doar pentru a face act de prezență și pentru a vedea din nou frumoasa sală de acolo”, a declarat Dragan Petricevic, antrenorul-manager al formaţiei de baschet timişorene.

Celelalte partide din această fază a competiţiei KO sunt: CSU Sibiu – U-Banca Transilvania Cluj-Napoca, CSO Voluntari – BCMU FC Argeș Pitești și SCMU Craiova – CSA Steaua București. Jocurile s-au stabilit azi în urma unei şedințe online pe Zoom.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.