Simion Caragia a lansat prima piesă proprie, „Parfum de iubire”, care va...

Simion Caragia a lansat prima piesă proprie, „Parfum de iubire”, care va fi inclusă pe coloana sonoră a următorului film de lung metraj realizat de Timișoara Film Society

0
DISTRIBUIȚI

Simion Caragia a lansat recent prima piesă proprie care poartă numele de Parfum de iubire. Orchestrația și producția piesei îi aparține lui Seian Scorobete, textul a fost scris de Alisa Roteliuc, premixul a fost realizat la DSPro, iar de producția adițională, mix și master s-a ocupat George Hora la Studio 66.

„M-am născut în Republica Moldova, am 26 de ani și am terminat Facultatea de Teatru din Timișoara. Trăiesc aici din 2005. Aveam șapte ani, când am pimit cadou o orgă de jucărie, care avea niște melodii salvate pe ea.


Așa am dat de muzică… Am participat la mai multe concursuri. Doamna Diana Matei m-a învățat bazele cântatului . Fac parte și din Timisoara Film Society și avem un film care este încă la dosar, ca să zic așa. Piesa asta care s-a înregistrat într-o zi… susține total cea ce se întîmplă în film. Inițial vroiam să lansaăm piesa odată cu filmul… dar am decis ă o lansăm acum. Piesa va avea parte și de un videoclip“, a mărturisit Simion Caragia în cadrul unui podcast înregistrat de Haruto Music.

Tânărul artist a câștigat premiul trei al secțiunii de interpretare al concursului Bega Music Festival, care s-a desfășurat în vara anului trecut în Piața Libertății. Simion Caragia a apărut în primul spectacol de teatru din Timișoara accesibilizat pentru persoane cu dizabilități, „Fluturii sunt liberi” de Leonard Gershe, în regia semnată de Ana Maria Ursu, care face parte din proiectul „Teatru accesibil tuturor“, derulat de Asociația Solidart și Asociația Ceva de Spus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.