Transportul public și de agrement cu vaporașele pe Bega va fi reluat...

Transportul public și de agrement cu vaporașele pe Bega va fi reluat în curând. Și trotinetele electrice revin în rastele

0
DISTRIBUIȚI

Transportul public și de agrement pe canalul Bega din Timișoara va fi reluat din 6 martie, a anunțat astăzi Societatea de Transport Public Timişoara (STPT).

Potrivit unui comunicat al societății, angajații din cadrul Secției Transport Naval au început ecologizarea malurilor Canalului Bega.


Joi, de la primele ore ale dimineții, aceștia au strâns peste 20 de saci cu deșeuri. Acțiunea s-a desfășurat pe maluri, între Piața Badea Cârțan și Uzina de Apă, săptămâna viitoare urmând să aibă loc aceeași acțiune, de această dată între Piața Badea Cârțan și stația de transport naval Ardealul (zona Iosefin).

Transportul public și de agrement de pe Canalul Bega își reia activitatea începând cu data de 6 martie 2021.

„Cele 7 vaporașe au andocat pe platforma special amenajată în depoul Dâmbovița în luna decembrie a anului trecut, intrând în revizie tehnică. Vaporașele destinate transportului public și de agrement vor fi scoase la apă în data de 27 februarie, urmând să fie supuse testelor de rutină până în 6 martie, dată la care va fi reluat transportul public și de agrement pe Bega”, au transmis reprezentanții STPT.

De asemenea, aceștia au anunțat că tot din 6 martie vor fi disponibile pentru publicul călător și cele peste 400 de biciclete și 96 de trotinete, ca alternative la transportul public. Bicicletele vor putea fi ridicate din cele 25 de rastele amplasate în stațiile mijloacelor de transport în comun și din alte nouă rastele amplasate pe malul Canalului Bega. Trotinetele vor putea fi ridicate din cele 13 stații special amenajate în Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.