Trei tineri, prinși în flagrant în timp ce încercau să vândă mai...

Trei tineri, prinși în flagrant în timp ce încercau să vândă mai multe kilograme de droguri aduse din Spania

0
DISTRIBUIȚI

Operațiune a polițiștilor de la Crimă Organizată din cadrul IPJ Caraș-Severin, în urma căreia au prins în flagrant trei indivizi cunoscuți ca dealeri de dorguri, aceștia vânzând canabis atât în Reșița, cât și în localitățile din jur.

„În cauză s-a reținut faptul că, inculpații au introdus în țară, de pe teritoriul Spaniei, droguri de risc, pe care le-au comercializat pe piața ilicită din județul Caras-Severin, în special pe raza municipiului Reșița.


La data de 25 februarie 2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Caraș Severin împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Caras-Severin și BCCO Timișoara au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a celor trei inculpați, în timp ce aceștia încercau să comercializeze cantitatea de 2,5 kilograme de canabis. Ulterior activității de prindere în flagrant, au fost efectuate două percheziții domiciliare pe raza județului Caraș-Severin, la locații folosite de inculpați, ocazie cu care a fost găsită și ridicată cantitatea de 0,5 kilograme cannabis”, a transmis DIICOT.

Cei trei au fost duși la audieri la sediul DIICOT Caraș-Severin, iar în cursul zilei de astăzi, doi dintre inculpați urmează să fie prezentați Tribunalului Caraș-Severin cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, în timp ce față de unul dintre inculpați a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale. Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Caraș-Severin. Oamenii legii fac precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumţia de nevinovăție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.