Trupa Pragu’ de Sus revine în fața fanilor cu un concert online

Trupa Pragu’ de Sus revine în fața fanilor cu un concert online

0
DISTRIBUIȚI
Foto; Facebook Pragu de Sus

Formația Pragu’ de Sus revine în fața fanilor cu un concert acustic, ce va avea loc sâmbătă 20 februarie, de la ora 20, evenimentul urmând să se desfășoare online.

„Am tot așteptat, în speranța unei revederi pe scenă, față către față.


Totuși, după cum ne știți, nu mai avem răbdare, așa încât vom ieși în apele necunoscute ale online-ului”, au spus membrii trupei înaintea primului lor concert transmis pe Intrenet, care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute.

Trupa a pregătit pentru sfârșitul anului trecut două surprize muzicale pentru fani: un videoclip și un concert special dedicat Crăciunului.

Pragu’ de Sus a luat naștere în Timișoara în anul 2003, iar un an mai târziu a avut loc prima apariție publică. Primele compoziții proprii, „Buchet de reverii”, „Te-am căutat” şi „El-Zorab” au fost incluse în debutul discografic al formației care s-a numit „Decupaj sonor“. La sfârșitul anului 2017 trupa s-a calificat în semifinalele concursului Eurovision Romania 2018, cu piesa „Te voi chema“, iar în 2018 Pragu’ de Sus a lansat cel de-al cincilea album, „Nu mai am răbdare“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.